انسان همواره به دنبال ایجاد فضایی بوده که در آن آسایش داشته باشد ودر طول تاریخ به عنوان یکی از دغدغه های او بوده و در دورهای مختلف و با امکانات موجود در هر زمان سعی بر بهتر کردن فضای زندگی و رسیدن به آسایش بیشتر داشته است.
تعریف آسایش در فرهنگهای مختلف می تواند متفاوت باشد ممکن است ارزش وضعیت آسایشی فرهنگی در فرهنگ دیگر بی معنا باشد. به طور مثال آرایش فضایی که یک ژاپنی سنتی برای زندگی خود راحت شناخته و در آن احساس آسایش می کند می تواند از دید یک فرد مدرن غربی وضعیتی دشوار و حتی عذاب آور باشد.
سیستم مدیریت ساختمان (BMS ) یا سیستم اتوماسیون ساختمان (BAS ) به سیستمی اطلاق می شود که در یک ساختمان نصب شده و از طریق اجزای خود کنترل قسمت های مختلف ساختمان و نمایش خروجی های مناسب را برای کاربر امکان پذیر می نماید. قسمت های مختلف تحت کنترل معمولا شامل تاسیسات مکانیکی و سیستم تهویه مطبوع (HVAC) و تجهیزات روشنایی بوده که می تواند به سیستم های ایمنی، آتش نشانی، تنظیم دسترسی، تامین برق اضطراری و ... نیز تسری یابد. به طور کلی هدف از استفاده از سیستم های BMS در یک ساختمان تطبیق شرایط کارکرد اجزای مختلف با توجه به شرایط محیطی و نیاز ساختمان در آن زمان است.
و...
فهرست مطالب:
مقدمه
آسایش انسان در درون ساختمان
موارد مهم در رسیدن به آسایش
ساختمان هوشمندbms
انواع سیستمهای مدیریت
انواع سیستمهای اجرایی
معماری BMS
اجزای اصلی BMS
کاربردهای سیستم مدیریت ساختمان
مزایا و معایب سیستم مدیریت ساختمان
منابع
این فایل با فرمت پاورپوینت در 26 اسلاید قابل ویرایش تهیه شده است.
هدیه محصول:
فایل word سیستم مدیریت هوشمند ساختمان (7صفحه)