حمیدرضا حاجی بابایی در گفتوگو با خبرگزاری خانه ملت، درباره ایده تأسیس صندوق بازنشستگی فرهنگیان با توجه به موج بازنشستگی در میان این قشر گفت: صندوقها در کشور ورشکسته هستند؛ ضمن اینکه بود یا نبود صندوق بازنشستگی فرهنگیان مهم نیست زیرا مشکل اصلی معلمان، عدالت در پرداخت است و اینکه فردی ماهانه دهها میلیون حقوق میگیرد و نصیب او دو میلیون تومان است.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه حقوق ماهانه فرهنگیان باید زیاد شود، افزود: مشکل معلمان این است که طرحهای مربوط به ارتقای وضعیت او رأی نمیآورد؛ دولت لایحه نمیآورد؛ و اینها تصمیم ندارند وضعیت معلم را درست کنند.
نصف شدن سهم آموزش و پرورش از بودجه عمومی
رییس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اگر حقوق معلم درست باشد، مساله صندوق اختصاصی مربوط به این قشر دیگر مهم نیست؛ ادامه داد: اگر معلم بیمه طلایی درستی داشته باشد، دیگر نیاز به درمانگاه و دندانپزشکی خاص ندارد و هر کدام را همانجا که بخواهد میرود.
وی گفت: چیزهای خوب برای دیگران است ولی وقتی نوبت به فرهنگیان میرسد، به دنبال آن هستیم برای او بانک درست کنیم یا صندوق؛ اینها چه اهمیتی دارد؟
وزیر آموزش و پرورش دولت دهم که معتقد است مشکل آموزش و پرورش، معلم و دانشآموز توجه دولتها است، گفت: بودجه آموزش و پرورش از سال 1391 تا کنون از 15/5 درصد بودجه عمومی به 8درصد رسیده است؛ این که دیگر به صندوق ربطی ندارد.
آموزش و پرورش اولویت اول دولتها نیست
وی با بیان اینکه چنین ایدههایی دردی از معلم دوا نمیکند، افزود: درد معلم این است که آموزش و پرورش اولویت اول دولتها نیست؛ بودجه او هم در اولویت اول قرار نمیگیرد.
50 درصد صندوق خدمات کشوری با حقوق معلمان اداره میشود
حاجی بابایی همچنین توضیح داد: ضمن آنکه اگر معلمان از صندوق بازنشستگی کشوری جدا شوند، این صندوق ورشکست و نابود میشود زیرا هماینک بیش از 50 درصد صندوق خدمات کشوری با حقوق معلمان اداره میشود و اگر این جماعت از آن بیرون بیایند، این صندوق زمین می خورد و البته صندوق بازنشتگی فرهنگیان هم رونق نخواهد گرفت.
رییس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: هیچ صندوقی این قدرت مالی را ندارد زیرا وضع صندوقها در کشور خوب نیست؛ اما اگر حقوق معلمان درست شود، صندوق حقوقش را میپردازد؛ حال اسم آن صندوق هر چه میخواهد باشد.