دانلود
طرح جابر ساخت دستگاه بازیافت زباله+ دفتر کارنمافرمت فایل ورد و قابل ویرایش تعداد صفحات فایل 10 صفحهشرح مختصر فایل
پسماند یا زباله به مواد جامد، مایع و گاز (غیر از فاضلاب) گفته می شود که بطور مستقیم یا غیر مستقیم حاصل فعالیت انسان بوده و از نظر تولید کننده زاید تلقی می گردد.
زباله ها به پنج گروه تقسیم می شوند:1.پسماندهای عادی: پسماندهایی که به صورت معمول از فعالیت های روزمره انسانها تولید می شود. مثل زباله خانگی.2.پسماندهای پزشکی : کلیه پسماندهای عفونی و زیان آور ناشی از بیمارستانها، مراکز بهداشتی و سایر مراکز مشابه گفته می شود.3.پسماندهای ویژه: کلیه پسماندهایی که به دلیل بالا بودن یکی از خواص خطرناک از قبیل سمی بودن، بیماری زایی و موارد مشابه آن به مراقبت ویژه نیاز داشته باشد.4.پسماندهای کشاورزی: به پسماندهای ناشی از فعالیت های تولیدی در بخش کشاورزی از قبیل فضولات، لاشه حیوانات و .. گفته می شود.
5.پسماندهای صنعتی: کلیه پسماندهای ناشی از فعالیت صنعتی و معدنی، پسماندهای پالایشگاهی و امثال آن گفته می شود از قبیل براده ها، سرریزها و لجن های صنعتی.
بازیافت به معنی استفاده از مواد مصرف شده برای تولید و ساخت مجدد همان کالا یا کالای قابل استفاده دیگر است، مثل ساخت کاغذ تازه از کاغذهای باطله و غیر قابل استفاده.
بازیافت زبالهها سه فایده مهم برای محیط زیست دارد. ما به کمک بازیافت زباله در مصرف منابع طبیعی صرفهجویی کردهایم زیرا به جای استفاده از مواد خام برای تولید محصولات نو، از مواد بازیافتی استفاده میکنیم. از دیگر فوائد بازیافت، صرفهجویی در مصرف انرژی است. سومین فایده بازیافت نیاز به فضای کمتر برای دفن زبالههاست.
- چه موادی را و چگونه میتوان بازیافت کرد؟
در گام اول برای بازیافت زبالهها باید مواد قابل تجزیه مثل پسماندههای آشپزخانه و مواد غذایی را از سایر زبالهها جدا کرده و سعی شود فقط این مواد را در کیسه زباله ریخته و به رفتگر تحویل داد. این مواد را به نوعی کود به نام کمپوست تبدیل میکنند و برای اصلاح خاک و جبران مواد غذایی از دست رفته از آن استفاده میشود