این مجموعه شامل:
· پوستر های طرح جابربن حیان در مورد حشرات آبزی
· تابلوی نمایش طرح جابربن حیان در مورد حشرات آبزی
· عکس جابربن حیان در مورد حشرات آبزی
· مطالب علمی آموزشی در باره طرح جابربن حیان حشرات آبزی
· این مستندات عنوان شده بر طبق آخرین بخش نامه طرح جابر می باشد.
قسمتی از طرح جابر حشرات آبزی
حشرات آبزی به ۲ گروه مفید برای انسان و مضر برای زندگی و تولید غذا تقسیم میشوند . البته که خداوند هیچ جانور و حیوانی را بی دلیل نیافریده است , حشرات آبزی مفید میتوانند به ما کمک های زیادی کنند , ما قصد داریم راهکارهای کمک به تکثیر و پرورش حشرات آبزی مفید برای انسان و راهکارهای جلوگیری از تکثیر حشرات آبزی مخل برای انسان و تولید غذا را بررسی کنیم. ………………………..
برخی از حشرات آبزی و نحوه کمک به تکثیر و پرورش آنها
سوسک آبزی در آکوآریوم !
سوسک آبی در آبزی دان می تواند با خوردن باقی مانده گیاهان و جلبک ها کمی به تمیزی آکواریوم کمک کند . اما از آنجا که ماهیان کوچک تر از خود را خواهد خورد و ممکن است حتی به ماهیان بزرگتر هم آسیب برساند ، انتخاب بخردانه ای نیست . از طرفی ماهیان بزرگ بدشان نمی آید که سوسک آبزی را نوش جان کنند . از دیگر سو ممکن است که سوسک به نوبه خود باعث ایجاد آلودگی هایی در آکوآریوم شود. پس بهتر است از معرفی یک سوسک آبزی به آبزی دان خود پرهیز کنید .
اگر قصد نگهداری سوسکهای آبی را در یک مخزن جداگانه – و بدون ماهی – دارید ؛ باید آن را سرپوشیده کنید وگرنه صبح روز بعد باید تمام خانه را به دنبال سوسک خود بگردید ( که البته احتمالا آن را در کنار چراغ خواب یا تلویزیون یا یخچال و خلاصه وسایلی که چراغ دارند خواهید یافت .
شاید در ابتدا غذا دادن به سوسک سیاهی که مرتبا در آب با پاهایش شنا می کند سرگرم کننده باشد ولی پس از مدتی دقتی که در جلوگیری از خروج سوسک از مخزن به خزج می دهید شما را کلافه خواهد نمود . تازه ممکن است سوسک شما را گاز بگیرد !