بخش هایی از این مطلب
هواپیماهای بیموتور
تصویر ماشین پرنده در کتاب قوانین پرواز پرندگان اثر لئوناردو داوینچی
برخی از اولین پروازهای ثبت شده در طول تاریخ که توسط گلایدر انجام شدهاست به شاعر و مخترع قرن نهم عباس ابن فیرنس و راهب قرن یازدهم Eilmer of Malmesbury نسبت داده میشود که البته هر دو ایشان صدمه میبینند. همچنین لئوناردو داوینچی، نقاش، مجسمهساز، فیزیکدان، فیلسوف، طبیب و دانشمند ایتالیایی توانست مهندسی بال پرندگان را کشف کند و طرحهایی را از یک ماشین پرنده را در کتاب قوانین پرواز پرندگان را رسم کند. وی مدعی شد که توسط بالهای متحرک مصنوعی میتوان مانند مرغان در آسمان پرواز کرد و یا لااقل از مکانهای مرتفع به آسانی و بیخطر فرود آمد. اندیشه وی را یارانش به باد مسخره گرفتند ولی او پس از مدتی آزمایش موفق شد دستگاه کوچکی بسازد که مرکب از دو بال، یک بدنه و یک سکان بود، داوینچی دستگاه خود را از مکان مرتفعی به پائین رها نمود و پس از طی خط سیر طولانی به آرامی روی زمین نشست. چندی بعد لئوناردو در سال ۱۵۰۰ دستگاه خود را کاملتر نمود بدین معنی که بوسیله یک فنر که حرکات ملایمی به بالهای دستگاه اختراعی میداد موفق شد آن را مدت بیشتری در هوا نگاه دارد، ولی البته کسی با آن پرواز نکرد.
در قرنهای بعدی نیز افرادی توانستند به مدلهایی از وسیلههای پروازی برسند. در سال ۱۶۷۸ میلادی بینه فرانسوی همانند داوینچی دستگاهی ساخت که بالهایش توسط انسان حرکت میکرد. وی در پرواز موفق نشد. در ۱۷۸۴ میلادی بین ونو فرانسوی نیز دستگاهی ساخت که بالهایش شبیه پروانه یا فرفره بود. این دستگاه نیز میتوانست مدت زیادی در هوا بماند و سقوط نکند. در سال ۱۸۴۳ میلادی هنسون آلمانی دستگاهی ساخت که دارای دو بال بسیار بزرگ، یک سکان و اتاقک کوچک برای حمل انسان بود. این دستگاه نسبتاً کاملتر از دستگاهای قبلی بود میتوانست کم و بیش مانند هواپیماهای بیموتور عمل کند. بدین ترتیب که آن را با زحمت فراوانی آن را به مکان مرتفعی میبردند و هنگام وزیدن باد مناسب آن را به سوی جلو پرتاب میکردند. دستگاه سبک حتی با داشتن یک سرنشین در هوا چرخ میزد و به آرامی بر روی زمین مینشست. موفقیت هنسون در این راه توجه عده زیادی از محققین را جلب کرد و از این تاریخ به بعد متوجه شدند که ممکن است دستگاه کاملی تعبیه کرد که از مکانهای مرتفع در فضا رها شود و مانند پرندگان بر روی هوا بلغزد بدون آنکه سقوط آنی در پی داشته باشد ولی ماندن در هوا و ادامه پرواز مشکل بزرگی بود که حل آن به نظر هیچکس نمیرسید. از سوی دیگر همین اختراع تکمیل شده هنسون معایب فراوانی داشت و تقریباً دیگر افرادی که کار وی را تقلید کردند سقوط کرده و جان خود را از دست دادند. پس از هنسون، آلفونس پنو فرانسوی در سال ۱۸۷۱ میلادی هواپیمای دیگری ساخت که بسیار سبک بود و مدتها میتوانست در هوا باقی بماند.
نکته طلایی در رابطه با دانلود طرح جابر هواپیما:
در پروژه حاضر دفتر کارنما به صورت نمونه در قالب ورد و قابل ویرایش نیز وجود دارد که در این دفتر کارنما بخش هایی جهت نگارش موارد زیر تعبیه شده است :
مقدمه
موضوع پروژه حیان در رابطه با هواپیما
زمان صرف شده برای انجام پروژه هواپیما
مشکلات پروژه هواپیما
راه حل ها پروژه هواپیما
مطالعه آماري ( آمار ) پروژه هواپیما
نوع پروژه هواپیما
تحقیق پروژه هواپیما
طرح مسئله پروژه هواپیما
ارائه فرضیه پروژه هواپیما
ثبت نتایج پروژه هواپیما
نتیجه گیري پروژه هواپیما
وسایل مورد نیاز پروژه هواپیما
نتیجه گیري پروژه هواپیما
سپاسگزاري پروژه هواپیما
مدیریت زمان پروژه هواپیما
جمع آوري اطلاعات پروژه هواپیما
فرضیه سازي پروژه هواپیما
تعیین متغیرها پروژه هواپیما
ثبت و سازماندهی نتایج پروژه هواپیما
آموزش تکمیلی درباره این دانلود طرح جابر هواپیما :
در این طرح جابر مطالب آموزشی کاملی به قرار زیر موجود است :
تابلوی نمایش پروژه طراحی و ساخت در رابطه با هواپیما
تابلوی نمایش جمع آوری و طبقه بندی در رابطه با هواپیما
تابلو نمایش آزمایش در رابطه با هواپیما
تابلو نمایش علمی تحقیق مدل نمایش در رابطه با هواپیما
انتخاب موضوع پروژه در رابطه با هواپیما
بروشور راهنماي والدين در رابطه با هواپیما
جدول زمانبندی پروژه آزمایش در رابطه با هواپیما
راهنماي پروژه علمي در رابطه با هواپیما
فرم داوری جمع آوری در رابطه با هواپیما
ملاک های توصیفی داوری آزمایش در رابطه با هواپیما
فرم داوری آزمایش در رابطه با هواپیما
نقش ها و مسئولیت ها در رابطه با هواپیما
برای خرید و دانلود این دانلود طرح جابر هواپیما اقدام نمایید .