فایل ، در حجم 43 اسلاید قابل ویرایش با کیفیت و افکت مناسب جهت ارائه های کلاسی.
بخشی از متن:
چکیده:
با وجود تجربه تلفات و خسارات سنگین زلزله های اخیر مانند زلزله های منجیل و بم، احتمال وقوع زمین لرزههای بزرگ در بیشتر مناطق پرجمعیت كشور و نیاز جدی به اعمال كنترل كیفی در طراحی و اجرای ساختمان ها، هنوز توجه كافی به ساخت و ساز صحیح نشده است.
ساختمان های فولادی بخش قابل توجهی از ساخت و ساز در ایران را تشكیل می دهد. در این مقاله مرور مختصری بر وضعیت اجرای این ساختمان ها در كشور می شود و موارد نقاط ضعف اجرایی كه بهطورمعمول بعلت سهل انگاری یا عدم تسلط كافی مهندس ناظر به اصول اجرایی ساختمان مقاوم در برابر زلزله رخ می دهد مورد توجه قرار داده و راهكار های مناسب و ممكن جهت بهبود ساخت و ساز ارائه شود.
مقدمه:
با وجود لرزه خیزی بالای اغلب نقاط پر جمعیت كشور و آسیب پذیری ساختمان های موجود در برابر زلزله بر اساس تجربیات زلزله های اخیر مثل منجیل و بم و... هنوز توجه كافی به ساخت و ساز صحیح نشده است. از نظر مهندسی زلزله در حال حاضر احداث بناهای مقاوم در برابر زلزله به راحتی امكان پذیر است.
لیكن درعمل مشكلاتی شكل گرفته كه رسیدن به ساختمان های مقاوم تضمین نمی گردد. بیشتر ساختمان های كوچك مسكونی با نظارت صحیح مهندسان ساختمانی كه دانش فنی لازم را دارند ساخته نمی شود و حتی اگر ساختمان مورد نظر درست طراحی و محاسبه شده باشد، بهطورمعمول در اجرا به علت سهت انگاری مهندس ناظر و یا عدم تسلط وی به اصول اجرایی ساختمان ها ی مقاوم در برابر زلزله طرح دچار خطا های گاهی اساسی میگردد.
و...
فهرست مطالب:
چکیده
مقدمه
معایب سازه های فولادی
خطاهای طراحی
خطاهای اجرایی
آسیب ها و اشکالات رایج در سازه های اسکلت فولادی
خوردگی در اسکت فلزی
پی ها و شناژ ها
اتصال ستون ها به پی ها
ستون ها
تیر ها
اتصال تیر به ستون و تیر به تیر
سیستم مقاوم جانبی در ساختمان های فولادی
سیستم مهاربندی
اشکالات اجرایی در جوشکاری
مقررات و قواعد مربوط به حصول یک جوش سالم
اشکالات سیستم سقف
دیوار های داخلی و خارجی
اشکالات اجرایی راه پله
پیشنهادات
نتیجه گیری
منابع و مراجع
این فایل با فرمت پاورپوینت در 43 اسلاید قابل ویرایش با کیفیت و افکت مناسب جهت ارائه های کلاسی تهیه شده است.
عمران و ساختمان