، در حجم 37 اسلاید قابل ویرایش.
بخشی از متن:
خسارات و پيامدهاي ناشي از حوادث و سوانح، به عنوان يکي از عوامل اصلي بازدارنده توسعه در کشورهاي حادثه خيز به شمار مي آيند.
زلزله مهيب خردادماه سال 1369 استانهاي گيلان و زنجان، حدود 12 درصد توليد ناخالص ملي کشور که معادل توليد ناخالص ملي چهار سال متعاقب اين زلزله بود را در عرض کمتر از يک دقيقه از بين برد.
در مورد زلزله تهران نیز پیشبینی میگردد وقوع این زلزله باعث از بین رفتن حدود 50 درصد از توليد ناخالص ملي کشور خواهد شد.
براساس گزارش سال 2004 برنامه عمران ملل متحد (UNDP)، کشور ایران در 10 سال گذشته بيشترين آمار کشتهشدگان سالیانه را در سطح جهانی در اثر زلزله داشته است، در همين گزارش اشاره ميگردد که جمهوري اسلامي ايران يکي از 15 کشور حادثه خيز دنيا محسوب میشود، بنابراین لازم است این کشور مجهز به ساختارهای سازماني بسيار قوي و مؤثر در سطوح ملي و استاني شود.
تعریف لغوی حوادث و سوانح: حوادث و سوانح جمع دو لغت حادثه و سانحه میباشند که در فرهنگ لغت فارسی در عرض هم معنا شده است؛ معانی این لغت عبارتند از: «نوظهور، تازه، نورسیده، پیشامد تازه، واقعه، آسیب و بلا».
تعریف حوادث و سوانح از نظر سازمان بهداشت جهانی: «حادثه يا سانحه: یک پديده محيطي ناگهاني با ابعاد وسيع بوده كه در جريان آن منطقه آسیبدیده به كمكهاي خارج منطقهاي نیاز پيدا ميكند.»
تعریف بحران در طرح جامع امداد و نجات کشور: «بحران به حوادث ناشي از رخدادهاي طبيعي و عملكردهای انساني اطلاق ميشود كه برطرف كردن آن نياز به اقدامات اضطراري و فوقالعاده دارد.»
و...
فهرست مطالب:
مقدمه
تعاریف
نگرش اعتقادی در مورد حوادث و سوانح آثار عمومی سوانح
اهداف توسعه هزاره و سوانح
افزایش خطر پذیری سوانح در جریان توسعه
اهداف توسعه هزاره سازمان ملل متحد
الگوی جهانی خطرپذیری
مراحل مدیریت سوانح
مدل چرخه ای مدیریت حوادث و سوانح
چرخه مدیریت خطرپذیری و بحران
نمودار نحوه تعامل اجزاء مختلف مدیریت سوانح
اجزاء مراحل آمادگی سوانح
اجزاء مراحل پاسخ به سوانح
اقدامات 24 گانه عملیات پاسخ اضطراری
این فایل با فرمت پاورپوینت در 37 اسلاید قابل ویرایش تهیه شده است.
مدیریت