شامل 32 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان اقتصاد ، علوم اجتماعی و سایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .
مقدمه
عدالت در فرانسه و انگلیس Justice و در لاتین Ustitia است. عدالت در لغت بهمعنی انصاف، بیطرفی، درستی، پاداش و دادور آمده است.
عدالت اقتصادی بهمعنی مراعات حقوق اقتصادی افراد در حوزه رفتارها و روابط اقتصادی است. امروزه برای عدالت اقتصادی گاهی از کلمه عدالت اجتماعی نیز استفاده میشود. عدالت اقتصادی که علاوهبر اجتماع شخص را نیز متاثر میکند، دربر گیرنده آن اصول اخلاقی است که هدایت گر ما در طرحهای اقتصادی است. این طرحها تعیین میکند که چگونه هر فردی برای زندگی کسب معاش کند؛ کالا و خدمات را با دیگران مبادله کند و یا چگونه قرارداد ببندد. هدف نهایی عدالت اقتصادی این است که به هر شخصی اختیار دهد که بهطور خلّاقانه در کارهای نامعینی ماورای اقتصاد یعنی کارهای ذهنی و روحی بهکار گماشته شود.
واژه عدالت یکی از عمدهترین ارزشهای معنوی در طول تاریخ تمدن بشری است و در سطح مباحث نظری از گذشته دور تاکنون مورد توجه ویژه اندیشهوران اقتصادی بوده است. دست نامرئی آدام اسمیت و عدم دخالت دولت و نظریههای اقتصاد رفاه در اقتصاد آزاد و الغای مالکیت خصوصی ابزار تولید (سرمایه) در اندیشهی سوسیالیزم، همواره بیانگر دغدغهی متفکران اقتصادی دربارهی عدالت اقتصادی بوده است. با همه این وجود از منابعی که در مورد عدالت نوشتهاند، برمیآید، نخستین اندیشهوری که درباره عدالت گفتار منسجمی دارد، افلاطون است.
فهرست مطالب
- مقدمه
- عدالت از دیدگاه اندیشمندان غربی
- انواع عدالت اقتصادی
- اصول نظریههای عدالت اقتصادی
- اهداف عدالت اقتصادی
- شاخصهای عدالت اقتصادی
- پایان