شامل 36 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان حقوق ، علوم سیاسی ، بازرگانی و سایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .
مقدمه
غصب کلمهای که در مکالمات روزمره هم حتما تا به حال به گوشتان خورده، یکی از مفاهیم حقوقی است که باید با آن آشنا شوید. در این مطلب توضیحاتی راجع به غصب بیان شده است.
غصب به چه معناست؟
معنای «غصب» در فرهنگ دهخدا «به ستم گرفتن چیزی از کسی» بیان شده است که آن چیز میتواند مال یا جز آن باشد. در کتابهای تاریخی نیز غصب در همین معنا به کار رفته است و شخصیتهای کتاب پیوسته در تلاش برای بازپس گرفتن اموال مغصوب برمیآمدند. و اما در فقه و حقوق، مادهی ۳۰۸ قانون مدنی غصب را «تصرف در مال غیر بهنحو عدوان» تعریف کرده است و شخصی که این کار انجام میدهد غاصب نامیده میشود. برای محقق شدن غصب باید عناصر زیر به هم پیوند بخورند:
تصرف در مال غیر، خواه آن مال عین باشد (مانند تصرف کردن خانهای حتی اگر از آن استفادهای نکرده باشد) یا منفعت (مانند تصرف خانهای و استفاده از منافع آن ملک) یا حق (مانند تصرف حق عبور شخصی از زمینهای مجاور برای رسیدن به ملک خود)؛
برای تحقق غصب، فقدان مجوز قانونی برای آن تصرف نیز باید محرز باشد؛
عالم و آگاه بودن متصرف به نبودن مجوز قانونی، سومین شرط احقاق تصرف است. حتی اگر مالک به اشتباه اجازهی تصرف در مالش را به شخصی بدهد، این اجازه در حکم مجوز قانونی به حساب نمیآید و غصب اتفاق افتاده است.
و ...
فهرست مطالب
مقدمه
غصب به چه معناست؟
غصب اموال «مثلی» و «قیمی» چه حکمی دارد
غصب از غاصب چه حکمی دارد
نکتهی پایانی
عنوان : تعریف غصب در قانون
فرمت : پاورپوینت
حجم : 344 کیلوبایت
تعداد صفحات : 36
پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت
فقه و حقوق اسلامی