این پاورپوینت در موردمديريت رفتار سازماني و مدیریت سازمان های پیچیده در 407 اسلاید کامل با افکت مناسب و شامل: مديريت رفتار سازماني و مدیریت سازمان های پیچیده،مدیریت سازمان های پیچیده،Organizational Behavior ،رفتار سازماني،ارزيابي متوازن به عنوان يك سيستم مدیریت راهبردی،سازمان های پیچیده و...ومنابع می باشد
nمدیریت رفتار سازمانی یا Organizational Behavior را شاید بتوان یکی از کلیدیترین و زیربناییترین درسها در دورههای مدیریتی دانست (دانشجویان مدیریت، معمولاً این درس را به اختصار، OB مینامند).
n
nدرس مدیریت رفتار سازمانی با به کارگیری و استفاده از حوزههای متعدد علمی، میکوشد مجموعهای از مبانی اولیه رفتارشناسی فردی و رفتارشناسی در محیط سازمانی را به ما بیاموزد
n
تمامی مکاتب فکری وادیان الهی بویژه دین مبین اسلام که آخرین و کاملترین ادیان الهی است اهمیت ویژه ای به انسان و شخصیت معنوی و پنهانی او داده است . به همین جهت در بیان علوم مدیریت رفتار سازمانی از اهمیت و جایگاهی خاص برخوردار است زیرا هر قدر که استراتژی وتکنولوژی سازمانی پیچیده باشد و هر قدر علوم جدید کشف شود باز هم رمز موفقیت و در خدمت گرفتن آن به عامل انسانی بستگی دارد و هر چه فشار های رقابتی اقتصاد جهانی بیشتر شود مدیریت ماهرانه نیروی انسانی بیش از هر زمان دیگر اهمیت می یابد .
nاگر چه راحت نمیتوان به چنین سوالی جواب داد، اما اگر بخواهیم کمی راحت برخورد کنیم، باید بگوییم که نه! مدیریت رفتار سازمانی یک علم مستقل نیست.
nبه معنایی که فیزیک و شیمی و روانشناسی و جامعه شناسی و فلسفه و مهندسی الکترونیک علم هستند، نمیتوان مدیریت رفتار سازمانی را یک علم در نظر گرفت. اکثر رشتههای علمی، از رشتههای دیگر مطالب و یافتههای مختلف را قرض میگیرند و مورد استفاده قرار میدهند. اما معمولاً بخشهایی از آن علوم هم، به خودشان اختصاص دارد
n
nلازم نیست مدیر باشیم یا دانشجوی مدیریت، تا به مباحث درس رفتار سازمانی نیازمند باشیم. هر کسی در هر مجموعهای فعالیت میکند، لازم است با مبانی رفتار سازمانی آشنا باشد. بیرون آمدن از انزوای فردی و شروع زندگی اجتماعی، به معنی این است که نیاز به دانش رفتار سازمانی آغاز شده است.
n
n
}رفتار سازماني: رشته اي از مطالعات منظم، كه تاثير سه تعيين كننده رفتار در سازمان يعني
◦افراد
◦گروه ها
◦ساختار سازماني
را بر رفتار كاركنان مورد مطالعه قرار ميدهد .
}هدف آن بالا بردن مهارتهاي مديران براي شناخت علل رفتار، پيش بيني رفتار،تغييروکنترل رفتار و اثر شيوه اي است كه افراد بر عملكرد سازمان ميگذارند.
مشكلات بالقوه روش امتيازي متوازن:
فقدان زمان براي تصميم گيري متمركز بر استراتژي
برگزاري مستمر جلسات بررسي مباني استراتژيك مشكل است
اداره امور سازمان بين كارايي عملياتي و استراتژي دچار اختلال مي شود.
تعيين معيار هاي مناسب كار مشكلي است
جاري كردن اهداف تا سطوح پايين كار مشكلي است
وجود مقاومت در برابر انجام آن
عملكرد بالا را تضمين نمي كند
اگر مديران در ارايه استراتژي قصور ورزند كاري صورت نمي گيرد
تفويض اختيار ،اعتماد و انگيزش بالايي را نياز دارد.
مزاياي روش امتيازي متوازن:
بهبود اثربخشي مديريت با ديدگاه عملي و مشترك از استراتژي
تضمين و بهينه كردن پيامدهاي استراتژيك براي مجموعه اي از منابع
تواناسازي كاركنان براي كاربه طريقهاي هماهنگ ،سازگار و همكارانه در راستاي اهداف سازماني
ارزش آفريني در زمان سريع تر بدليل تصميم گيري با اطلاعات بهنگام و تخصيص منابع
اجراي بهتر استراتژي باتبيين چشم انداز مشترك وايجاد اجماع نظردر همسو شدن با استراتژي سازمان
مدیریت