شامل 36 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان علوم اجتماعی ، علوم سیاسی و سایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .
مقدمه
بطور کلي جامعه شناسان دين را از سه ديدگاه مورد مطالعه قرار داده اند:
1- دين را مساله مرکزي براي درک کنش اجتماعي قلمداد کرده اند.
2- رابطه دين را با حيطه هاي مختلف زندگي اجتماعي چون اقتصاد ، سياست، و طبقه اجتماعي تحليل کرده اند.
3- گروهي از جامعه شناسان نيزز به مطالعه ي نقش ها، سازمانها وجنبشهاي ديني پرداخته اند.
تنوع مطالعاتي وبر به گونه اي است که هرسه نوع مطالعات را در بر مي گيرد. وبر نه تنها اثرات غير مستقيم انديشه هاي ديني بر رفتاررا مطالعه مي کرد بلکه مي خواست لنگرگاههاي انديشه ديني را در سازمان اجتماعي تحليل کند؛ در همين جهت سه شکل رابطه ميان گروههاي اجتماعي و انديشه هاي ديني قائل بود:
1. رابطه گروههاي اجتماعي داراي منافع اقتصادي خاص با برخي انديشه هاي ديني (مثلاً تمايل دهقانان به بعضي اشکال پرستش طبيعي)
2. اثر انديشه هاي ديني بر شکل گيري گروههاي معين مثل حکام رهباني، جادوگران و روحانيت.
3. تمايز نخبگان و توده ها در حوزه ديني و برخورد اديان بزرگ براي فائق آمدن بر اين مشکل.
اثر معروف وبر«اخلاق پروتستاني و روح سرمايه داري» که نقطه آغازي براي مطالعات وي در باره دين بود نشان دادن نقشي است که اخلاق کالوينيستي در پيدايش و توسعه سرمايه داري جديد ايفا کرده است.
وي در اين کتاب اين پرسش را پيش مي کشد که : آيا تصورات مذهبي انسان از خدا و جهان مي تواند بر روابط اجتماعي و بخصوص حوزه ي اقتصادي جامعه موثر باشد؟
و ...
فهرست مطالب
مقدمه
ارکان اقتصادي کالوينيسم
مفاهيم ديني از نظر ماکس وبر
روح و نمادگرايي
تابو و توتم
خدا
جادوگر و روحاني
پيامبر
پایان
عنوان : جامعه شناسی دینی ماکس وبر
فرمت : پاورپوینت
حجم : 292 کیلوبایت
تعداد صفحات : 36
پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت
علوم اجتماعی