شامل 32 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان علوم اجتماعی و سایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .
مقدمه
شرکت بهمعنی شریک شدن، انباز گشتن و اجتماع حقوق مالکان متعدد در یک شیء به نحو اشاعه تعریف شده است. شرکت تجاری به شرکتی گفته میشود که کارهای بازرگانی انجام میدهد.
کلمه ملی در ایران بهمعانی مختلف و گاه متضاد به کار میرود، در موارد محدودی به معنی National اروپایی (یعنی دولتی) استعمال میگردد و گاهی به معنی آنچه که تعلق به یک یا چند نفر از افراد ملت دارد، نه به همهی ملت، استعمال میگردد.
شرکت بینالمللی (International Corporation) به شرکتهایی گفته میشود که محصولات خود را به کشورهای دیگر صادر میکنند.
شرکت چندملیتی (Multinational Corporation) به شرکتهایی گفته میشود که در کشورهای خارجی، شرکتهای کوچک اقماری ایجاد میکنند.
شرکتهای جهانی (Global Corporation) به شرکتهایی گفته میشود که در سطح جهانی فعالیت میکنند (گاهی اوقات به شرکتهای بیدولت (Stateless Corporation) معروفاند)؛ آنها جهان را بازار خود میپندارند.
مبادلات بینالمللی از مدتها پیش میان ملل گوناگون جهان رواج داشته است. تجار بینالمللی با ورود به دنیای خارج از سرزمین بومی خویش با محیطی ناشناخته و جدید و مسائلی متنوع مواجه میشدند. برخی از این مسائل، نظامهای گوناگون حکومتی، فرهنگهای متنوع و زبانهای مختلف بودهاند که امروزه نیز در کلیه مبادلات بینالمللی با پیچیدگی و تنوع بیشتر رخ مینمایند. پیچیدگی روزافزون سازمانها، تنوع کالاها و خدمات، افزایش توقعات و انتظارات مصرفکنندگان، تنوع رقبا، کمبود امکانات و مسائل جدید اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی باعث پدیدار شدن سازمانهای جدیدی شدهاند که نیاز به مدیریت جهانی را هرچه بیشتر توجیه میکند.
سابقه تاریخی شرکتهای تجاری به اوایل قرن پانزدهم میلادی بر میگردد. شرکتهایی همچون هودسنبی (Hudsons,s Bay Company)،و کمپانی هندشرقی (East India Company) نمونههایی از آنها در قرن نوزدهم میباشند.
شرکتهای چندملیتی مفهومی است که از اوایل دهه 1930 میلادی به بعد در فرهنگ تجارت بینالملل نمایان شد و پس از چند دهه به صورت واژه ای آشنا در آمد. تا قبل از گسترش این نوع از موسسات تعدادی شرکتهای بینالمللی در عرصه اقتصاد جهانی حضور داشته و فعالیتهای تولیدی – تجاری خود را به خارج از مرزهای ملی کشور خود توسعه میدادند. بهرهبرداری بیرویه از منابع کشور میزبان و دستیابی به درآمدهای سرشار و در نهایت انتقال آن به کشورهای مبدأ به تدریج موجب ناخرسندی ملتها و گاه دولتهای ملی در کشورهای میزبان را فراهم آوردند. در مواردی نیز دارایی –ای این شرکتها به وسیله دولت میزبان ملی شده و یا مصادره گردیده است. مدیران و دستاندرکاران امور سرمایهگذاری خارجی دریافتند که هرگاه اینگونه سرمایهگذاریها با مشارکت و همکاری سرمایهگذاران و بازرگان کشور میزبان انجام گیرد بسیاری از مشکلات مذکور مرتفع خواهد شد.
و ...
فهرست مطالب
مقدمه
ساختار سازمانهای چندملیتی
عوامل تاثیرگذار بر ساختار سازمانهای چندملیتی
سیستمهای کنترلی در شرکتهای چندملیتی
گزینههای راهبردی در مدیریت چندملیتی
آموزش چندملیتی و جهانی
آموزش در شرکتهای چندملیتی
مزایای شرکتهای چندملیتی
پایان
عنوان : شرکت های چندملیتی چیست
فرمت : پاورپوینت
حجم : 296 کیلوبایت
تعداد صفحات : 32
پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت
علوم اجتماعی