شامل 40 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان علوم اجتماعی و سایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .
مقدمه
نظریه برخورد تمدنها ابتدا از سوى لیستر پرسون در سال 1956م مطرح شد که تعارضات بین تمدنى را مورد توجه قرار داد. اما وقایع تاریخى سالهاى 1989 و 1990م، یعنى سقوط دیوار برلین و فروپاشى بلوک کمونیستى، دورنماهاى افراطى جدیدى را در زمینه اندیشه و فکر باز کرد. سخنرانى مشهور رئیسجمهور سابق ایالات متحده، جورج بوش و اعلام "پایان جنگ سرد" و تولد یک "نظم نوین جهانى" نیز فضاى جدیدى به این اندیشهها بخشید. در سراسر جهان، انتظار مىرفت که تغییرات شدیدى در روابط بینالمللى ایجاد شود. مردم، امیدوار به آینده داراى پیشبینىهاى لذتبخش و خوشبینانه بودند و حتى با پیروزى نهایى دموکراسى و لیبرالیسم، زمزمه پایان زودرس تاریخ را سر داده بودند. ملتهاى جهان سوم امید داشتند که غرب منطق جنگ را که بر روابطش با بقیه جهان حاکم بود، کنار بگذارد. از زمان فروپاشى اتحاد جماهیر شوروى سابق، تحلیلگران غربى دائما این پرسش را مطرح کردند که: بعد از کمونیسم چه کسى دشمن غرب مىباشد؟
برى بوزان، در مقاله جولاى 1991م خود، سعى کرد تا تصویر اصلى الگوى جدید روابط امنیتى جهانى را که پس از نقل و انتقالات بزرگ سالهاى 90-1989م ظاهر شد، ترسیم کند. دو سال بعد از انتشار مقاله بوزان، در تابستان سال 1993م، ساموئل هانتینگتون پژوهشگر و اندیشمند معروف آمریکایى، طى مقالهاى با عنوان "برخورد تمدنها" جنجالى براه انداخت که تا سه سال ادامه داشت. نظریات و واکنشهاى متفاوتى از سراسر جهان نسبت به وى ابراز شد که برخى را کنجکاو و برخى خشمگین و هراسناک و برخى دیگر را متحیر ساخت. نظریه برخورد تمدنهاى هانتینگتون بعدها به صورت کتاب قطورى باهمان عنوان "برخورد تمدنها، بازسازى نظم نوین جهانى" ارائه گردید.، با این تفاوت که این بار تحت عنوان احساسى "برخورد تمدنها"، با زبان تحریککننده و نیز با استفاده از مثالها و نمونههاى دقیق نوشته شده که همه اینها موجب ایجاد جنبش قابل توجهى در سراسر جهان گردید.
و ...
فهرست مطالب
مقدمه
چارچوب نظریه برخورد تمدنها
تقسیمبندی تمدنها
رئوس نظریه برخورد تمدنها
توجیه و تعلیل نظریهی برخورد تمدنها
تمدن در حال رنگباختن غربی
تمدن در حال رشد اسلامی
برخورد اسلام و غرب
تمدنها چه آیندهاى خواهند داشت؟
نقدهای وارد شده بر این نظریه
پایان
عنوان : نظریه برخورد تمدن ها
فرمت : پاورپوینت
حجم : 304 کیلوبایت
تعداد صفحات : 40
پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت
علوم اجتماعی