شامل 56 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان علوم اجتماعی ، اقتصاد و سایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .
مقدمه
جامعه شناسي توسعه عمدتاً با 3 ديدگاه مواجه است:
الف) ديدگاه نوسازي
ب) ديدگاه وابستگي
ج) ديدگاه صورت بندي اجتماعي
نوسازي (Modernization) مفهومي است که در کل، معادل فرايندي براي دگرگوني جامعه به کار ميرود.
اصطلاح نوسازي براي تحليل مجموعه پيچيدهاي از تحولاتي که در همه زمينهها براي انتقال از جامعه سنتي و کشاورزي به جامعه صنعتي رخ ميدهد به کار برده ميشد. نوسازي شامل تحولات در زمينههاي اقتصادي، سياسي، اجتماعي، فرهنگي و رواني است.
اصطلاح نوسازي گرچه به صورت معادلي براي توسعه بکار ميرود، اما داراي مفهوم خاص خود ميباشد. در واقع در نوسازي بيشتر بر "فرد" تکيه ميشود، در حاليکه در توسعه بر "جامعه". تعريف راجرز از نوسازي چنين است: نوسازي فراگردي است که طي آن افراد از زندگي به شيوه سنتي به مرحلهاي از زندگي پيچيدهتر و پيشرفتهتر (به لحاظ تکنولوژيکي) گام مينهند. نوسازي در طول دهه هاي 50 و 60، پارادايم غالب در مطالعات توسعه بود.
"امتياز مفهوم نوسازي بر مفهوم توسعه اين است که بخاطر توجه آن به فرد، بيشتر با عوامل فرهنگي-رواني سر و کار دارد تا عوامل اقتصادي-سياسي و اين مسئله طبيعتاً حيطه اين مفهوم را محدودتر و کاربرد آن را آسانتر ميکند". اما اين به آن معنا نيست که نوسازي تنها به ابعاد رواني توسعه ميپردازد.
و ...
فهرست مطالب
مقدمه
منشا و خاستگاه مكتب نوسازي
بنيادهاي تئوريک مکتب نوسازي
حوزه های نظري ديدگاه نوسازي
الگوهای رايج در نوسازی:
نارساييهاي نظريات نوسازي
ويژگي هاي جوامع نوسازي نشده
نوسازي در ايران و وابسته شدن جامعه
انقلاب اسلامي و تلاش براي الگوي توسعه مناسب
نتيجه گيري
پایان
عنوان : دیدگاه نوسازی و توسعه
فرمت : پاورپوینت
حجم : 436 کیلوبایت
تعداد صفحات : 56
پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت
علوم اجتماعی