شامل 56 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان علوم اجتماعی، روانشناسی و سایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .
تعریف
استفاده از مطالب خواندنی بهمنظور درمان بیماریهای جسمی و روانی كتابدرمانی نام دارد و بهعنوان رشته خاصی از كتابداری بیمارستانی و سازمانی بهشمار میرود. اصطلاح كتابدرمانی تركیبی از واژههای یونانی بیبلوس به معنی كتابها و تراپیا بهمعنی درمان است.
تاریخچه
كتابدرمانی مفهوم جدیدی نیست، بر كتیبه سردر كتابخانه شهر باستانی تبس (در سواحل نیل) نوشته شده است: "شفاخانه روح". ارسطو معتقد بود كه ادبیات اثر درمانی دارد، همچنین رومیان باستان دریافته بودند كه میان خواندن و درمان ارتباط وجود دارد. یادداشتهای "كالبدشناسی مالیخولیا" اثر رابرت برتون، ارجاعات بسیاری را در زمینه كاربرد ادبیات در كاهش آشفتگیهای روحی ارائه كرده است. برتون، كتاب مقدس را به داروخانهای تشبیه كرده است كه در آن داروی هر نوع بیماری یافت میشود. ارتباط مذهب با كتابدرمانی، شاهدی دال بر قدمت حضور كتابخانهها در بیمارستانهاست. یكی از قدیمیترین پیشینههای استفاده از كتابدرمانی در قرون وسطی و در قرن سیزدهم یافت شده است. در بیمارستان المنصور كه در قاهره ساخته شده بود، در طول مراقبتهای پزشكی، خدمات خواندن قرآن توسط روحانیون برای بیماران ارائه میشد. بنجامین راش در 1810، كتاب خواندن را بهعنوان بخشی از طرح معالجه بیمار و شیوهای دگرسوگرانه بهمنظور دور نگهداشتن ذهن بیماران از آشفتگی پیشنهاد كرد. اثری كه راش منتشر كرد تأثیر بسزایی در تمرینهای روانپزشكی داشت و موجب شد خدمات كتابخانهای به بیماران روانی در اواخر قرن نوزدهم بهطور شگفتآوری پیشرفت كند. نخستین مقاله درباره كتابدرمانی در 1848، توسط جان مینسن گالت، در همایشی كه توسط انجمن مدیران مؤسسات پزشكی امریكایی برگزار شده بود، ارائه شد. در مقاله او
و ...
فهرست مطالب
تعریف
تاریخچه
هدف از كتابدرمانی
اجرای كتابدرمانی و مراحل آن
كتابدرمانی توسط چه كسانی اجرا میشود
تأثیرات كتابدرمانی
كتابدرمانی بهعنوان نوعی كودكدرمانی
امتیاز كتابدرمانی بر سایر روشهای درمانی
محدودیتهای كتابدرمانی
وضعیت فعلی
پایان
عنوان : کتاب درمانی چیست
فرمت : پاورپوینت
حجم : 376 کیلوبایت
تعداد صفحات : 56
پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت
علوم اجتماعی