شامل 56 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان علوم اجتماعی ، تاریخ و سایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .
مقدمه
«مکتب تاریخی اقتصادی و اجتماعی آنالِ» (annals)که نامش برگرفته از اولین کلمه عنوان (آنال) نشریهای
«Annales d'histoire économique et sociale» است که در سال 1929 توسط لوسین فور و مارک بلوخ ایجاد شده ، سرچشمهی تحولی شگرف در شیوهی تاریخنگاری و به طور کلی در نگرش به تاریخ شده است. برخلاف مورخان انگلیسی سبك ویگ كه بر رفتارهای سیاسی تاكید داشتند و مورخان ماركسیست كه سیر اقتصادی– اجتماعی را سنگ بنای تحلیل تاریخی میانگاشتند، مورخان پیرو سبك آنال، تحلیل مناسبات اجتماعی را در اولویت قرار دادند.
تاریخنگاری فرانسه در قرن 19 میلادی در ابتدا زیر تأثیر رمانتیسیسم قرار دارد، دیدگاهی که به دلیل فقدان روشهای دقیق شاهد دخالت گسترده مورخین در تفسیر موضوعات تاریخ بود. با ظهور پوزیتیویسم، این نوع تاریخنگاری سنتی به حاشیه رانده شد و چهرههایی همچون آگوست کنت، ارنست رنان میداندار تاریخنگاری جدید شدند و استدلال آنها بر این مبنا بود که حال که روشهای علوم طبیعی این چنین نتیجه بخش بوده و چرا از آن روشها در علوم اجتماعی و تاریخنگاری استفاده نکنیم؟ و بدین سان دیدگاه اثباتی بر تایخنگاری فرانسه غالب شد. ویژگیهای این نوع تاریخنگاری چنین بود: رد هر گونه پیش فرض کلگرایانه، متافیزیکی و فلسفی در تاریخ نویسی؛ تخصصگرایی؛ تأکید بر سیاست، نظامیگری حاکمان، جنگ، زندگی روزمره دربارها و... بر طبق این دیدگاه محقق کافی است که اسناد مستند و مدارک معتبر را در چهارچوب زمان به صف کند تا شاهد بازشدن رازهای سر به مهر تاریخ باشد.
و ...
فهرست مطالب
مقدمه
تاریخ تشکیل آنال
اصول نظری و روش های مکتب آنال
مهترین نمونه های آنال
زندگی روزمره در مکتب آنال
پایان
عنوان : مکتب آنال چیست
فرمت : پاورپوینت
حجم : 340 کیلوبایت
تعداد صفحات : 56
پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت
علوم اجتماعی