سایت کاریابی جویا کار

مبانی نظری هورمون رشد ، گرلین ، تمرینات تناوبی

دسته بندي: مقالات / پاور پوینت
25 اردیبهشت

(فصل دوم تحقیق)


مشخصات این متغیر:

منابع: دارد

پژوهش های داخلی و خارجی: دارد

کاربرد این مطلب: منبعی برای فصل دوم پایان نامه، استفاده در بیان مسئله و پیشینه تحقیق و پروپوزال، استفاده در مقاله علمی پژوهشی، استفاده در تحقیق و پژوهش ها، استفاده آموزشی و مطالعه آزاد، آشنایی با اصول روش تحقیق دانشگاهی

نوع فایل:wordوقابل ویرایش

تمرین تناوبی شدید

تمرین­تناوبی شدید به وهله­های تکراری با فعالیت­های تناوبی به نسبت کوتاه با شدت تمام یا شدتی نزدیک به شدتی که VO2peak به­دست می­آید (90%ofVO2peak≤) نسبت داده می­شود. با توجه به شدت تمرینات، یک تلاش HIT ممکن است از چند ثانیه تا چندین دقیقه طول بکشد که وهله­های گوناگون     به­وسیله­ی چند دقیقه استراحت یا فعالیت با شدت کم از هم جدا می­شوند (بارگومستر و همکاران 1998، 98: 6). ویژگی بارز اینگونه تمرینات حجم خیلی کم آن می­باشد (جیباد و همکاران 2008، 26)، که در یک مطالعه تنها با 6 جلسه تمرین در طول 2 هفته بهبود قابل توجهی در عملکرد ورزشی مشاهده شد ( و همکاران 2010، 357-350). یک وهله فعالیت شدید نیاز به میزانی از بازسازی ATP از هر یک از دستگاه­های انرژی دارد.

..............

- انواع تمرینات شدید تناوبی 

..................

- HIT با حجم کم 

...................

- HIT با حجم بالا 

.....................

- سازوکار HIT 

................

-هورمون رشد 

تولید استخراج از جسد: قبل از توسعه فنون مهندسی ژنتیک و کاربرد فنون نوترکیبی ژنتیکی در تولید محصولات و فرآورده های مختلف، هورمون رشد از جسد استخراج می شد و بیشتر در درمان کودکانی که رشد کندی داشتند کاربرد داشت. بیش از 27000 کودک در سراسر دنیا به وسیله این نوع هورمون مورد معالجه قرار گرفتند ولی به علت کمبود این هورمون معالجه به طورکامل نمی توانست صورت بگیرد و باید مقدار کمتری به کار برده می شود و لذا رشد کودک به کندی می گرایید. یکی دیگر از معایب ا ستفاده از این نوع هورمون رشد که سبب شد از سال 1985 در آمریکا و بسیاری از کشورهای اروپایی کاربرد آن ممنوع شود پیدایش بیماری کروتزفلذجاکوب (GJD) بود. بیماری GJD سلول­های عصبی ومغزی را آلوده می­سازد.

لذا در مرحله استخراج هورمون رشد از غده هیپوفیز این هورمون نیز ممکن است آلوده به عامل بیماری GJD (پریون نام دارد و ساختمان آن پروتئینی است) شود. به همین دلیل امروزه هورمون رشد نوترکیب برای معالجه استفاده می­شود. 2- استفاده از محرک ها: محققانی مانند سندی شاو و دارک پیرسون که بر روی افزایش طول عمر کار می­کردند پی­بردند که می­توان به وسیله اسیدهای آمینه مشخصی، غده هیپوفیز را در جهت تولید هورمون رشد تحریک کرد (فلورین و همکاران 1996، 517-481). با استفاده از این روش، دیگر لازم نیست که هورمون رشد را چه به طریق تزریقی چه خوراکی وارد بدن کرد بلکه این مواد به صورت  کپسول­های خوراکی مورد استفاده قرار می­گیرند از معایب این روش این است که اسیدهای آمینه­ای که به عنوان محرک استفاده می­شوند در معده به وسیله مواد صفراوی تجزیه می­گردند. لذا زمانی که این اسیدها وارد جریان خون می­شوند تغییر شکل می یابند و یا اثر اولیه را از دست می­دهند. بعضی از  هورمون­های رشد را می­توان با افشانه به زیر زبان زد تا بدون این که به معده برود از طریق زبان جذب شود. ولی این محرک­ها را نمی­توان به این طریق استفاده کرد زیرا مولکول اسید آمینه مورد نظر آن قدر بزرگ­اند که قابل جذب شدن نیستند (بروم و همکاران 2007، 2171-2165؛ راسموسن و همکاران 2010، 153-147).

..................

-  

................

- نقش­های کاتابولیکی هورمون رشد 

..................

- پاسخ هورمون رشد به ورزش  

..................

- گرلین

گرلین اولین بار توسط كوجیما و کان گاوا در سال 1999 به عنوان یك لیگاند درون‌زای GHS-R معرفی شد. هیچ شباهت ساختاری بین گرلین و لیگاندهای اکسینتیك آن (GHSs) وجود ندارد. گرلین یك پپتاید حاوی 27 یا 28 اسیدآمینه بوده كه توالی آن بین گونه‌های مختلف به خوبی حفظ شده است (كوجیما و کان گاوا 2005، 522-595).  

..............

- گرلین به عنوان یك پپتاید معده‌ای- مغزی 

................

-تعادل انرژی و گرلین 

................

- گرلین و تنظیم دریافت غذا 

................

- گرلین و چاقی 

.................
علوم پایه
قيمت فايل:15000 تومان
تعداد اسلايدها:18
خريد فايل از سايت مرجع
دسته بندی ها
تبلیغات متنی