(فصل دوم تحقیق)
مشخصات این متغیر:
منابع: دارد
پژوهش های داخلی و خارجی: دارد
کاربرد این مطلب: منبعی برای فصل دوم پایان نامه، استفاده در بیان مسئله و پیشینه تحقیق و پروپوزال، استفاده در مقاله علمی پژوهشی، استفاده در تحقیق و پژوهش ها، استفاده آموزشی و مطالعه آزاد، آشنایی با اصول روش تحقیق دانشگاهی
نوع فایل:wordوقابل ویرایش
مقدمه:
حساسیت اضطرابی یکی از صفت هایی است که با اختلال روان تنی رابطه دارد. این سازه اضطرابی توجه گستردهای را در پیشینه مطالعاتی اختلالات اضطرابی به خود اختصاص داده است. نظریه انتظار (ریس[1]، 1991) و نظریههای آسیب شناسی معاصر در زمینهی اختلالهای اضطرابی مطرح کردهاند که ترس از اضطراب (مانند حساسیت اضطرابی) در ایجاد و حفظ این اختلالها دارای نقش مهمی است (اسمیت[2]، کوهو[3]، میشل[4]، رینالدز[5]، مک فیرسون[6] و همکاران، 2010).
...............
تعریف حساسیت اضطرابی
از جمله تعاریفی که از حساسیت اضطرابی بیان شده است میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- حساسیت اضطرابی به ترس از احساسات مرتبط با اضطراب یا نشانههای اضطرابی اشاره دارد و از این تصور ناشی میشود که این نشانه ها پیامدهای بالقوه آسیبزای جسمانی، روان شناختی و اجتماعی دارند (ریس و مک نالی[7]، 1985).
- حساسیت اضطرابی به عنوان یک متغیر شناختی، نشان دهندهی تفاوتهای فردی است که به وسیلهی ترس از احساسات اضطرابی (ترس از ترس) مشخص میشود و نشان دهندهی گرایش به فاجعه نمایی در رابطه با پیامدهای چنین احساسهایی است (ریچیا[8]، اسکمیدت[9]، هوفمند[10] و تیمپانو[11]، 2010).
...............
نظریه های حساسیت اضطرابی
نظریه انتظار اضطراب
برای اولین بار ریس و مک نالی (ریس، 1991؛ ریس و مک نالی، 1985) نظریه انتظار اضطراب را پیشنهاد کردند که شامل سه ترس بنیادین بود که در آسیب شناسی اضطراب نقش دارند. این سه ترس بنیادین، شامل: ترس از آسیب/ بیماری، ترس از ارزیابی منفی و حساسیت اضطرابی می باشند. این مدل فرض میکند که حساسیت اضطرابی، به معنی احساسات اضطرابی، شامل لرزش، عصبی بودن و کاهش تمرکز، به تبین رفتار هراسناک در موقعیتهایی که با برخی از این احساسات مواجه میشویم کمک میکند (ریس، 1991؛ ریس و مک نالی، 1985).
علوم انسانی