فهرست :
چکیده
پیشینه تحقیق
چارچوب نظری
فرضیه های تحقیق
شبکههای اجتماعی مجازی
وضعیت ایرانیان در شبکه های اجتماعی
شبکههای اجتماعی و فرصتها
شبکههای اجتماعی و تهدیدها
شبکههای اجتماعی و روابط آزاد
شبکههای اجتماعی و روابط زوجین
حیازدایی
تبلیغات ضد دینی و القای شبهات
نقض حریم خصوصی
تأثیرات منفی رفتاری
فاصله گرفتن از دنیای واقعی
حس خودشیفتگی
مصرف گرایی
تأثیرات جسمی
استفاده از شبکه های اجتماعی از نگاه قانون
آیا عضو یکی از شبکه های اجتماعی هستید؟
به نظر شما عضویت در کدامیک از شبکه های اجتماعی زیر چشمگیرتر است؟
مهمترین دلیل استفاده از شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک چیست؟
ضریب نفوذ اینترنت در کشور
نتیجه گیری
————-
چکیده ای از مقدمه آغازین ” ” بدین شرح است:
در این تحقیق به تأثیرات اینترنت بر اخلاق کاربران پرداخته شده است. دیدگاه اتخاذ شده در این تحقیق، بر قابلیتهایى استوار است که به صورت بالقوه در اینترنت وجود دارد و مىتواند موجب تسهیل ارتباطات جهانى میان انسانها، از میان بر داشتن تبعیضها در دستیابى به اطلاعات و در نهایت ایجاد جامعه اطلاعاتى جهانى شود.
اینترنت علیرغم چهره فناورى محور خود، مىتواند پدید آورنده فضایى باشد که اخلاق و روابط اجتماعى افراد در آن تقویت شود. معمولاً از چنین اخلاقى با عنوان «اخلاق سازنده» یاد مىشود. استفاده از اینترنت، اخلاق خاص خود را به شیوهاى خودکار در کاربرانش به وجود مىآورد؛ کاربرانى که هر لحظه، داده یا اطلاعاتى تولید مىکنند؛ از اینرو اخلاق اینترنتى از اخلاق سازنده جدا نیست. تحقیق حاضر با یادآورى امکان همکارى میان اینترنت و انسان، به منظور ارتقاى روابط انسانى و اصول اخلاقى، نگارش یافته است.
شبکه اجتماعى، علیرغم اینکه در دوران کنونى به اصطلاحى فراگیر بدل شده، امّا براى نخستین بار توسط “جى اى بارنز” در سال ۱۹۵۰ میلادى براى بررسى پیوندهاى اجتماعى در روستایى در نروژ مورد استفاده قرار گرفت. او در این مطالعات به این نتیجه رسید که زندگى اجتماعى ممکن است به منزله مجموعهاى از نقاط دیده شود که برخى از آنها با خطوط تنیده به هم متصلاند و یک شبکه کلى از روابط را مىسازند (۲۰۰۶ (Cross. او این واژه را به گونهاى نظاموار براى نشان دادن الگوهایى از پیوندها با گنجاندن مفاهیمى که عموم مردم به صورت سنتى به کار مىبردند؛ مانند قبیله و خانواده و مفاهیم جامعه شناسان؛ مانند جنسیت و قومیت استفاده کرد.
علوم تربیتی