شامل 62 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان جامعه شناسی ، علوم تربیتی و سایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .
مقدمه
چارلز هورتون کولی بهسال 1864 در امریکا متولد شد و در سال 1929 دیده از جهان فروبست.
در سالهای ظهور تحقیقات اجتماعی تجربی اواخر قرن 19 و اوایل قرن 20، کتابها، نظریهپردازان و اندیشمندان برجستهای وجود داشتند که اکثر آنها در حوزه ارتباطات قلم میزدند؛ که در واقع رشته اصلی آنها چیز دیگری غیر از ارتباطات (مثل علوم اجتماعی، اقتصاد، حقوق و ...) بود. یکی از این افراد کولی بود. چارلز در کالج "آنآربر" (Ann Arbor) وابسته به دانشگاه میشیگان زاده شد، آنجا زیست و هم آنجا مرد.
پدرش اولین مدیر داخلی رشته حقوق دانشگاه میشیگان بود.
چارلز بسیار کمرو و گوشهنشین بود و بدنی نیمه معلول داشت و از لکنت رنج میبرد، همبازیهای اندکی داشت و بیشتر به خیالپروری و مطالعه در تنهایی گرایش داشت. او در رشته مهندسی در میشیگان مشغول شد و علیرغم بیعلاقگی به آن رشته، بعد از 7 سال فارغالتحصیل شد. او در حین گذراندن دوره مهندسی در رشتههای تاریخ و فلسفه و اقتصاد نیز کلاسهایی را گذرانده بود. کولی طی این دوره و پس از آن، پیوسته مطالعه میکرد. نه آموزش رسمی، بلکه همین مطالعات مستقل بودند که سرانجام، کار مورد علاقهاش را تعیین کردند.
کولی پس از مطالعه دقیق آثار داروین (Darwin)، اسپنسر ، و جامعهشناس طرفدار مکتب ارگانیسم، آلبرت شافلر (Albert Schaeffer)، تصمیم گرفت که در سال 1890 برای ادامه تحصیل در اقتصاد سیاسی و جامعهشناسی به دانشگاه میشیگان باز گردد. در سال 1894، رساله دکترای تخصصی او توسط بخش اقتصاد دانشگاه میشیگان تأیید شد؛ که عنوان آن "نظریه حمل و نقل" بود. او بهشدت تحت تأثیر نظریه "کل هم پیکر" داروین که در رابطه با "کیفیّت زندگی پیوسته" بود، قرار گرفت و دائما از آن سخن میگفت. کولی نوشت که «خود و جامعه، دو پدیده همزاداند». همین تأکید بر پیوند ارگانیک و گسستناپذیر خود و جامعه، موضوع اصلی بیشتر نوشتههای کولی را تشکیل میدهد و بهعنوان خدمت اصلی او به جامعهشناسی و روانشناسی اجتماعی نوین، همچنان مطرح است.
او بعدها تحت تأثیر تحلیلهای جیمز برایس (James Bryce: 1838-1922) در نظام حکومتی آمریکا قرار گرفت. پس از مطالعه آثار "ویلیام جیمز" (William James: 1842-1910) تصمیم گرفت تا مانند او بدون در نظر گرفتن رویدادهای آینده به تحلیل مسائل بپردازد. اولین دوره تدریس او نه در اقتصاد، بلکه در جامعهشناسی بود. او بهدلیل نقش مرکزی که برای ذهن قائل بود شخصیت خود را در این زمینه پرورش داد. این واقعیت زندگی علمی او بود، که خود او هم به آن پی برده بود و در اکثر نوشتهها و آموزشهایش بر آن تأکید میورزید و کانون این اهمیت از نظر او "جامعه ارتباطات انسانی" بود.
کولی رتبههای دانشگاهی را بهسرعت پشت سر گذاشت و در 1899 به استادیاری و در 1904 به دانشیاری رسید و سه سال بعد به مقام استادی دست یافت. کولی زندگی بس بیحادثه داشت. او از جدل و رویارویی پرهیز میکرد و هرگونه درگیری کوچک کافی بود تا او را پریشان سازد و در بستر اندازد. او در سال 1918 به ریاست "جامعه جامعهشناسان آمریکا" برگزیده شد. زندگینامه نویس کولی یادآورمی شود، که: «سالهای میان 1918 تا تقریبا پایان عمر، شادمانهترین سالهای زندگی کولی بودند.»
و ...
فهرست مطالب
مقدمه
اندیشههای هورتون کولی
دو نظریه اساسی کولی
خود آیینهسان
گروه نخستین
نظر کولی در مورد جامعه
جایگاه کولی در مکتب شیکاگو
روش جامعهشناختی
پایان
عنوان : زندگینامه چارلز هورتون کولی
فرمت : پاورپوینت
حجم : 440 کیلوبایت
تعداد صفحات : 62
پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت
علوم تربیتی