سایت کاریابی جویا کار

پاورپوینت روش های مطالعه در آموزش عالی تطبیقی

دسته بندي: مقالات / پاور پوینت
23 اردیبهشت

 

شامل 46 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . این پاورپوینت برای دانشجویان علوم تربیتی وسایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .

 

مقدمه 

به جز آن هایی که این موضوع ها را دقیقا مطالعه می کنند و با اصطلاحات مربوط به آن ها آشنا هستند دیگران به راحتی مفهوم مقایسه از کلمه تطبیق دریافت نمی کنند.

آموزش تطبیقی در زبان انگلیسی با اصطلاح (comparative education) و آموزش عالی تطبیقی با اصطلاح (comparative higher education) معرفی شده اند که این اصطلاح برگرفته از فعل (compare) به معنای «مقایسه و سنجیدن دو یا چند چیز باهم» و عبارت (education) به معنای آموزش و پرورش و بالاخره (higher education) به معنای آموزش عالی  است. در این بررسی کوتاه هدف نگارنده این است که روش ها و الگوهای مقایسه کردن انواع نظام های آموزش عالی را مورد توجه قرار داده و درباره این روش ها بحث نماید. اما ناگفته پیداست که اولا به دلیل جوانی دانش مدیریت آموزش عالی و دوم به دلیل شباهت و نزدیکی ماهوی میان آموزش و پرورش و آموزش عالی برای بحث درباره آموزش عالی تطبیقی بایستی به روش ها و تاریخچه آموزش و پرورش تطبیقی تمسک نماییم.

قبل از وارد شدن به مبحث روش های مطالعه در آموزش و پرورش تطبیقی و تاریخچه آن لازم است در باره یک الگوی مطالعه خوب در این زمینه بحث کوتاهی داشته باشیم.

وابستگی آموزش و پرورش و آموزش عالی به شرایط اجتماعی کشورها

پرورش از سطح خانوادگی یعنی دوران قبل از مدرسه تا سطح عالی آن همواره یک فرایند اجتماعی است که از منظر سیستمیک از درونداد، فرایند، برونداد و بازخوردهای آن همگی در اجتماع معنی پیدا می کنند. این امر حتی در فردی ترین کارکردهای آن ها مانند پرورش معنویت و خلاقیت آموزش سواد خواندن و نوشتن تا اجتماعی ترین آن ها مانند خدمت به مردم و تولید دانش با دیدگاه جهانی همگی در جامعه معنا پیدا می کنند. به همین سبب تمامی فرایندهای آموزشی و پرورشی با شرایط اجتماعی هر جامعه ای به شدت در هم تنیده اند. نظام های آموزشی کشورها نیز با تمامی اوضاع و احوال جامعه های خود در ارتباطی دو سویه و به طور کلی در یک مجموعه پیچیده از ارتباطات قرار دارد که مطالعه نظام های آموزشی آن جامعه را بدون مطالعه تک تک این زیرسیستم ها بی معنا و به ساده ترین بیان «بی سرو ته» می کند. برای مثال بدون درنظر گرفتن شرایط اقلیمی، منابع زیرزمینی، میراث فرهنگی و اجتماعی اعم از مادی و غیر مادی، نیروی انسانی، نوع حکومت، سابقه استعماری و مستعمراتی، جایگاه علمی و صنعتی در میان کشورهای جهان، پایگاه سیاسی در میان سایر ممالک، درآمد سرانه و ناخالص و خالص ملی، سطح عمومی سواد و بهداشت، نرخ رشد جمعیت، و بسیاری عوامل دیگر چطور می توانیم تنها نظام های آموزشی آن ممالک را مورد مطالعه قرار دهیم. این ها و موارد بسیار زیاد دیگری از این دست هریک نقش های کوچک و بزرگی در شکل گیری یک نظام آموزشی در جامعه دارد. برای توضیح بیشتر این موضوع بد نیست به یک طبقه بندی سیاسی و اقتصادی اشاره شود و به اختصار درباره تاثیرات این شرایط بر نظام های پرورشی و آموزشی کشورها توضیحاتی ارائه گردد.

 و ...

 

فهرست مطالب

مقدمه

وابستگی آموزش و پرورش و آموزش عالی به شرایط اجتماعی کشورها

تقسیم بندی کشورها از جنبه سیاسی و اقتصادی

تاریخچه مطالعات تطبیقی

دوره اول: نقل مشاهدات و شرح خاطرات سیاحان و جهانگردان 

دوره دوم؛ اقتباس و الگو قرار دادن جنبه های آموزش و پرورش کشوری به وسیله کشور دیگر

دوره سوم؛ همکاری های فرهنگی میان کشورهای جهان برای رسیدن به خیر و سعادت جامعه

دوره چهارم؛ توجه به نظام آموزش و پرورش به عنوان نهاد اجتماعی که نمی تواند بدون نفوذ فرهنگی سیاسی و اقتصادی جامعه اش فعالیت نمایند.

دوره پنجم؛ دوره استفاده از روش های علمی و معمول در علوم اجتماعی برای آموزش و پرورش تطبیقی

پایان

 

عنوان : روش های مطالعه در آموزش عالی تطبیقی

فرمت : پاورپوینت

حجم : 384 کیلوبایت

تعداد صفحات : 46

 

پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت

 


علوم تربیتی
قيمت فايل:8800 تومان
تعداد اسلايدها:46
خريد فايل از سايت مرجع
دسته بندی ها
تبلیغات متنی