سایت کاریابی جویا کار

پاورپوینت بررسی مدیریت تغییر و نوآوری

دسته بندي: مقالات / پاور پوینت
23 اردیبهشت

در 30 اسلاید قابل ویرایش


  مفهوم مدیریت
      مدیریت به فرایند انجام فعالیت ها بطور اثربخش و کارآمد توسط دیگر افراد اشاره می کند. این فرایند، وظایف یا فعالیت های برنامه ریزی، سازماندهی، رهبری و کنترل را دربر می گیرد.
مدیریت تغییر و نوآوری
شرکت‌های بزرگ، تجارتخانه‌های کوچک، دانشگاه‌ها، ادارات دولتی در ایالات و شهرها، بیمارستان‌ها و حتی ادارات نظامی زیر فشار قرار دارند تا تغییر و تحولی را در شیوه کارشان بوجود آورند. هر چند همیشه ایجاد و انجام تغییر و تحول، پاره‌ای از کار مدیران بوده است ولی در سال‌های اخیر بر شدت آن افزوده شده است. در این فصل علت آن را بررسی خواهیم کرد. ما همین طور شیوه‌هایی را که مدیران می‌توانند نوآوری را تشویق کنند و قدرت تطبیق سازمان خود را افزایش دهند، مورد بحث قرار خواهیم داد.
تغییر و تحول
تحول عبارت است از تغییر در محیط، ساختار، فناوری، یا افراد یک سازمان.  اگر تغییر و تحولی در کار نبود، کار مدیران نسبتاً ساده بود و برنامه‌ریزی بدون مشکل بود چرا که امروز با فردا فرقی نمی‌کرد.
مشکل مربوط به طراحی سازمان نیز حل می‌شد. از آنجا که محیط باثبات بود، نیازی به تطبیق نبود. همین‌طور، تصمیم‌گیری به شدت ساده بود چرا که پیامد هر تصمیم‌گیری با قطعیت قریب به یقین قابل پیش‌بینی بود.
کار مدیران ساده بودمثلاً اگر رقبا تولیدات و خدمات جدید معرفی نمی‌کردند، اگر مشتریان درخواست‌های تازه مطرح نمی‌کردند، اگر مقررات دولت هیچ‌گاه تغییر نمی‌کرد، اگر فناوری هیچ‌گاه ترقی نمی‌کرد، یا اگر نیازهای کارکنان همیشه یکسان بود.
نیروهای بیرونی نیاز به تغییر را پدید می‌آورند
نیروهای بیرونی پدید آورنده تغییر منابع متعددی دارند. در سال‌های اخیر، بازار روی شرکت‌ها اثر گذاشته است و علت آن رقابت‌های جدید بوده است. قوانین و مقررات دولتی هم عوامل ایجاد تغییر هستند.
فناوری نیز نیاز به تغییر را پدید می‌آورد. در نیمه دهه 1990، شبکه جهانی اینترنت وسیله‌ای چند بعدی برای کسب اطلاعات و فروش محصولات بوده.
دو دیدگاه پیرامون فرایند تغییر
اغلب برای روشن شدن فرایند تغییر، دو استعاره به کار میبریم. استعار? «آب‌های آرام» که سازمان را به مثابه کشتی بزرگی که دریای آرام را می‌پیماید، مینمایاند. کاپیتان کشتی و خدمه به خوبی آگاهند که به کجا می‌روند چرا که قبلأ بارها این مسیر را طی کرده‌اند. در این حال، تغییر در حد یک طوفان موقتی، یک آشفتگی در سفری آرام و پیش‌بینی‌پذیر است. استعار? « آب‌های خروشان» سازمان را به مثابه قایق کوچکی میبیند که رودخانه‌ای خروشان را طی می‌کند. مسافران این قایق افرادی هستند که با هم سفر نکرده‌اند، همه با رودخانه آشنا هستند، قصد خود را نمی‌دانند و اگر اوضاع خیلی بد نگذرد در شب ظلمانی سفر می‌کنند. در این رودخانه خروشان تغییر طبیعی است و مدیریت تغییر فرایندی مداوم است.
استعاره آب های آرام
مدل رایج برای برسی تغییر در آب های آرام به نحوی در فرایند تغییر سه مرحله‌ای کرت‌لوین شرح داده شده است. بر طبق نظر لوین، فرایند تغییر موفقیت آمیز نیاز به ذوب شدن وضع موجود، ایجاد وضع جدید و انجماد جدید برای دائمی شدن دارد. وضع موجود را میتوان به عنوان حالت تعادل مورد توجه قرار داد. ذوب شدن لازمه حرکت از این حالت تعادل است. این امر به یکی از سه شیوه زیر دست یافتنی است:
نیروی حرکت، که رفتار را به دور از وضع موجود هدایت می‌کند، می‌تواند افزایش یابد.
نیروی مقاوم، که مانع حرکت از وضعت متعادل کنونی میشود، می‌تواند کاهش یابد.
این دو دیدگاه می‌تواند ترکیب شود.
به هنگامی که عمل ذوب شدن کاملاً صورت گرفته است، تغییر می‌تواند انجام گیرد. به هر صورت، صرف شروع تغییر به ما از وقوع تغییر اطمینان نمی‌دهد، از این رو، وضعیت جدید نیاز دارد که مجدداً منجمد تا شود به طور کلی بتواند سال‌ها به همین شکل باقی بماند.
احتمال قوی وجود دارد که تغییر کوتاه مدت بوده و کارکنان شروع به بازگشت به وضعیت تعادل پیشین را بنمایند، مگر اینکه مرحل? آخر صورت گرفته باشد.
هدف از انجماد؛ ثابت کردن وضعیت جدید، تعادل بخشی به نیروی حرکت و نیروی مقاوم است.


علوم انسانی
قيمت فايل:7000 تومان
تعداد اسلايدها:30
خريد فايل از سايت مرجع
دسته بندی ها
تبلیغات متنی