شامل 44 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . این پاورپوینت برای دانشجویان روانشناسی وسایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .
مقدمه
با گذار اندیشه ی بشری از عصر مدرن (مدرنیته) به عصر پسامدرن (پُست مدرنیزم) روان شناسی نیز دچار دگرگونی می گردد. این دگرگونی هم در جایگاه “اصول” و هم در جایگاه «فنون» متجلی می شود.
پُست مدرنیزم چیست؟
گرچه در تعریف پُست مدرنیزم همچون هر اصطلاح دیگر نظرات متنّوعی وجود دارند. نگارنده اساس پُست مدرنیزم را در جریان زیر می داند:
۱-جنبش «سورئالیزم» در هنر
۲-جریان«پدیدارشناسی» در فلسفه
۳-جنبش«ساختار زدایی» در زبان شناسی
۴-جریان «فیزیک کوانتومی» در علم
از«سورئالیزم» تا «ساختار زدایی»
«پابلوپیکاسو» هنر را دروغی می داند که از حقیقت قدرتمندتر است. «ژاک مورنو» هنر را دروغی می داند که به آشکار شدن حقیقتی منجر می شود. «فردریک شیلر»هنر را «نگهبان تبار جهان ایده آل»می داند و عقیده دارد حقیقت تنها به پشتوانه توّهم هنر دوام می آورد. از تعریف که بگذریم در هر عصری رسالت متفاوتی برای هنر قائل شده اند.
«رئالیست ها» رسالت هنر را از انتقال به موبه موی واقعیت دانسته اند.در حالی که «رومانتیسیست ها»ترسیم جهانی زیباتر را وظیفه هنر دانسته اند. «ناتورالیست ها» وظیفه هنر را تلنگر زدن به وجدان های خفته و به درد آوردن انسان های بی درد و بی تفاوت دانسته اند. دیدگاه فیلسوفانی چون امانوئل کانت و دیوید هیوم راجع به واقعیت باعث شد که در میانه عصر نوگرایی«مدرنیته» این ایده قوت بگیرد که ذهن همیشه واسطه ی بین ما و جهان است و تا ذهن را نشناسیم نمی توانیم حدس های صائب تری درباره جهان داشته باشیم.
چنین دیدگاهی باعث شد که هنر رسالتی جدید بیابد: «بازنمایی هرچه روشن تر ذهن». این رسالت جدید باعث تولد سبک های جدید چون «اکسپرسیونیسم» و «امپرسیونیسم» در نقاشی و «سورئالیزم» در ادبیات شد. «آندره برتون» پایه گذار«سورئالیزم»، سورئالیزم را راه رفتن در مرز خیال و واقعیت دانسته است. جنبش سورئالیزم ظرف چند دهه منجر به ایجاد «ساختار زدایی» (Deconstructivism) در زبان شناسی شد. بزرگانی چون «ژاک دریدا» ساختار قبلی زبان شناسی را در هم شکستند و زبان را نه تنها به عنوان محتوای ذهن (Content) بلکه به معنای بستر و زمینه ذهن Context معرفی نمودند.
انسان با «زبان» حقیقت را «توصیف»نمی کند بلکه آن را« خلق» می کند. چنین نگرشی موج جدیدی از «بلورالیسم» (تکثر گرایی) ایجاد کرد، موجی که دیگر به کمرنگ کردن مرز بین «درست و نادرست» محدود نمی شد بلکه مرز بین «واقعی و غیر واقعی»و« هست و نیست» را نیز کمرنگ نمود.
و ...
فهرست مطالب
مقدمه
پُست مدرنیزم چیست؟
از«سورئالیزم» تا «ساختار زدایی»
زلزله آلمانی
بیچاره روانشناس پُست مدرن
کشیشان بی دین
پایان
عنوان : روان شناسی پسامدرن
فرمت : پاورپوینت
حجم : 608 کیلوبایت
تعداد صفحات : 44
پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت
روان شناسی