سایت کاریابی جویا کار

پاورپوینت مدل شناختی افسردگی

دسته بندي: مقالات / پاور پوینت
8 تیر

 

شامل 48 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . این پاورپوینت برای دانشجویان روانشناسی وسایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .

 

مقدمه

افسردگی مرضی، به قدری شایع است که سرماخوردگی روان پزشکی، لقب گرفته است. در هر لحظه از زمان حداقل ١۵ تا ٢٠ درصد افراد بزرگسال جامعه ممکن است عوارض و نشانه‌هاى افسردگى را از خود نشان بدهند. حدود ۷۵ درصد موارد بستری در بیمارستانهای روانی را موارد افسردگی تشکیل می دهند. افسردگی از تعامل بین چندین عامل مختلف، حاصل می شود. نشان داده شده است که شیوع و سیر آن به متغیرهای مختلف زیست شناختی، سابقه بیماری، محیطی و روانی-اجتماعی مربوط می شود.

ماهیت افسردگی :

افسردگی مرضی یک مقوله تشخیصی است که به شیوه های مختلفی به دسته های کوچک تر تقسیم شده است. مخصوصاً بین اختلال های دو قطبی و یک قطبی و افسردگی های درون زاد و واکنشی ( یا روان نژندانه) تمایزهایی صورت گرفته است.

وقتی کسی دچار افسردگی مرضی می شود، احساس غمگینی می کند و اغلب به گریه می افتد. احساس گناه عذابش می دهد و معتقد می شود که در حق دیگران کوتاهی می کند. بیش از حد معمول، تحریک پذیر می شود و احساس اضطراب و تنش می کند. وقتی افسردگی به شدیدترین سطح خود برسد ممکن است توانایی واکنش هیجانی را از دست بدهد و به این جا برسد که احساس خوب و بد چندان تفاوتی برایش نمی کند.  لذت بردن از زندگی و علاقمند شدن به کارهای روزمره، برای این عده دشوار می گردد. انرژی کم می شود و انجام هر چیزی کار شاقی به نظر می رسد. بنابراین سعی می کنند خود را از انجام چیزهایی که معمولاً انجام می دادند دور نگه دارند و ممکن است ساعت ها قوز کرده روی صندلی بنشینند و یا در رختخواب بمانند.

کارهای لذت بخش معمولی مانند خواندن روزنامه یا تماشای تلویزیون، دشوار و تحمل ناپذیر می شود، چون تمرکز بر آن چه خوانده و یا گفته می شود و نیز یادآوری آن ها برایش دشوار می شود. اشتغال ذهنی شان این است که که حالشان چقدر بد است و با چه مشکلات به ظاهر غیر قابل حلی، روبه رو گشته اند. حتی کارکردهای اولیه جسمی ممکن است در آن ها دچار اشکال شود. خواب دشوار می شود. اشتها کم می گردد و تمایل جنسی از بین می رود و خطرناک تر از همه این که به نظر می رسد با گذشت زمان هیچ سرانجامی برای این حالت وجود نداشته باشد و نمی توان برای تغییر وضع، کاری انجام داد. در نتیجه ناامیدی زیاد می شود و ممکن است به آرزوی مرگ و یا افکار خودکشی، منجر گردد. بین افسردگان شدید، سرانجام ۱۵ درصد خود را می کشند.

در اکثر موارد افسردگی از لحاظ زمانی محدود است. دوره های درمان نشده معمولاً پس از سه الی شش ماه، از بین می روند. اما احتمال عود زیاد است و حدود ۱۵ الی ۲۰ درصد بیماران، سیر مرضی را طی می کنند. به همین دلیل، هدف درمان، نه تنها باید تسریع در بهبود دوره فعلی، بلکه ایجاد تداوم در بهبود و در صورت امکان، کاستن از احتمال برگشت بیماری باشد. این توجه باعث شده است که درمان های روان شناختی مخصوصی پدید آید. درمان هایی که در طی آن ها مهارت های فعال کنترل افسردگی، به بیماران یاد داده می شود. 

 و ...

فهرست مطالب

مقدمه
ماهیت افسردگی
مدل شناختی افسردگی
رفتار درمانی شناختی افسردگی 
پایان 

عنوان : مدل شناختی افسردگی

فرمت : پاورپوینت

حجم : 488 کیلوبایت

تعداد صفحات : 48 

 

پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت

 


روان شناسی
قيمت فايل:8800 تومان
تعداد اسلايدها:48
خريد فايل از سايت مرجع
دسته بندی ها
تبلیغات متنی