توضیحات: 29صفحه فارسی (word) با منابع کامل
دانلود تحقیق آماده با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها، برگرفته از مقاله های فارسی و ترجمه تخصصی متون مقاله انگلیسی و مقاله بیس پایان نامه با ترجمه آماده کتاب های خارجی و کتاب های داخلی رشته های مختلف، مناسب برای انجام و نوشتن پروپوزال و آماده کردن فصل دوم پایان نامه علوم سیاسی، توضیح مولفه های پرسشنامه و مقاله داخلی و خارجی و طرح های تحقیقاتی
خلاصه ای از کار:
بررسی روابط حقوق سازمان همكاری اقتصادی (اكو) و به صورت اختصاصی ایران با اتحادیه اروپا
مبحث اول: مقدمه
ضرورت ایجاد سازمان «همكاری برای عمران منطقهای» را باید در شرایط سیاسی و اقتصادی ایران، پاكستان و تركیه در دهه 1960 جستجو كرد. از نظر شرایط اقتصادی سه كشور بنیانگذار، در پی اجرای طرحهای صنعتی كردن خود به شیوه غربی بودند. محدودیت ذخایر معدنی، نیاز به اجرای طرحهای صنعتی، دریافت فناوری و استفاده از امكانات رفاهی منطقهای از جمله دلایل شكلگیری سازمان عمران منطقهای بود. ولی اعضا نتوانستند راهكارهای مناسب و كارآمدی را به منظور حركت منابع و عوامل تولید (سرمایه، نیروی كار و كالا) در منطقه فراهم آورند.
........................
مبحث دوم: چالشهای اقتصادی موجود بر سر راه سند چشمانداز 2.15 اكو
پیش از این، پژوهشگران دربارهی چالشهای اقتصادی اكو به مواردی مانند تفاوت در ساختار و الگوهای اقتصادی اعضای اكو، جنبههای همتكمیلی اقتصادی، تولید و صادرات مواد خام، نابرابری سطح توسعه اقتصادی و توزیع ناعادلانه هزینهها و منافع اشاره نمودهاند. به دلیل تمركز بر اهداف اكوتا و سند چشمانداز اكو 2.15 صرفاً به مهمترین چالشهای اقتصادی كه میتواند مانع اجرای برنامههای یاد شده گردد یا حداقل روند اجرای آنها را با كندی مواجه سازد، اشاره میشود.
................
مبحث سوم: نقش و تأثیر قدرتهای خارجی در عدم همگرایی در میان اعضای اكو
از تشكیل كنفرانس توسعه و تجارت وابسته به سازمان ملل متحد دههی توسعه، كشورهای در حال رشد برای بهبود شرایط داخلی خویش، به همكاریهای منطقهای با یكدیگر روی آوردند.
....................
گفتار اول: ارزیابی عملكرد سازمان اكو
....................
گفتار دوم: جمهوری آسیای مركزی و قفقاز
...............
فهرست منابع و مآخذ
علوم انسانی