توضیحات: 17 صفحه فارسی (word)
با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها مناسب برای پایان نامه
خلاصه ای از کار:
- مهارت های نوشتاری
نوشتن برقراری ارتباط و انتقال، اطلاعات و عقاید از طریق غیرکلامی، از نشانههای نوشتاری است یعنی نوشتن یك آفرینش و خلاقیت است كه در یك طرف آن خلق افكار واندیشهها و در طرف دیگر خلق و نظم بخشی این اندیشهها در قالبهای زبانی مورد نظر است.
.........................
در ایجاد محیط یادگیری مناسب برای آموزش نوشتن مربی باید عوامل موثر در پیشرفت مهارت نوشتن را بررسی كند و به عوامل غیرقابل كنترل توجه داشته باشد چرا كه خوب نوشتن نوعی توانایی است و معلمان نقش مهمی در ایجاد این توانایی در كودكان ایفا میكنند (اسمیت، 2002).
.............
- مراحل فراگیری مهارت های نوشتاری در کودکان
برای این که آموزش نوشتن از کارآیی لازم برخوردار باشد، لازم است از نحوه فراگیری نوشتن کودکان و سطوحی که در این فراگیری طی می کنند، آگاه باشیم. آگاهی از نقاط عطفی که کودکان در فراگیری نوشتن طی می کنند، به ما کمک می کند برنامه ریزی و تعامل با آن ها را متناسب با رشد و توانایی های آن ها پی ریزی کنیم. لازم به تذکر
................
نقاط عطف فراگیری نوشتن در کودکان
ساورز نقاط عطفی را که کودکان در هنگام فراگیری نوشتن طی می کنند، به این شرح معرفی می کند:
الف) مرحله خط خطی کردن:کودک نوپا کاغذ را خط خطی می کند، به تدریج خط خطی کردن ها، شکل هنرمندانه ای به خود می گیرند و نهایتاً تلاش های آغازین کودک برای نوشتن کد یک زبان خاص شروع می شود. باید دانست، تجربه های قبلی کودک و توانایی های او در زبان شفاهی، و رشد احساسی – اجتماعی، حرکتی و شناختی، روی هم رفته تعیین کننده رفتارهای نوشتاری اولیه کودک هستند.
.................
- استفاده از انواع محصولات نوشتاری معنی دار
محصولات نوشتاری متناسب با سن کودکان بسیار زیادند و در کتاب هایی که به آموزش نوشتن اختصاص دارند، به تفضیل موجودند. در استفاده از انواع محصولات نوشتاری مناسب، معلم باید به چند نکته توجه داشته باشد: برای این که کودک دریابد رابطه میان یک کلمه و آنچه این کلمه
................
- اهمیت توجه به خصوصیات فردی کودک
معلم خاص کودکان مبتدی باید متوجه این نکته باشد که سطوح نوشتاری فراگیران متنوع است. دانش آموزانی که تجربه محدودی از کتاب دارند یا ناتوانی خاصی دارند، هنوز در سطوح بسیار ابتدایی مهارت نوشتن هستند، در حالی که برخی از همسالان آن ها به راحتی نام خود را می نویسند و برخی دیگر، از املای من درآوردی استفاده می کنند .تفاوت توانایی های نوشتاری کودکان، به رشد فیزیکی، اجتماعی و شناختی آن ها و میزان آشنایی آن ها باسواد ( قبل از آموزش رسمی ) بستگی دارد. معلمی که به کودکان آموزش می دهد، باید اجازه دهد که هر کودک با آهنگ خاص خود پیش رود و برای فردیت او ارزش قائل شو (بهمنی، 1385).
..................
منابع:
احدی، ح.، کاکاوند، ع. 1382. اختلال های یادگیری ( از نظریه تا عمل). تهران: نشر ارسباران.
آمار، فریال.، طیبی، اکرم. 1382. آموزش نوشتن به کمک رایانه ، مدارس امروز، دانش فردا. مجله تکنولوژی آموزشی، (8): 34-30.
...............
علوم انسانی