سایت کاریابی جویا کار

مبانی نظری و پیشینه تحقیق گزارشگری مالی تحت وب

دسته بندي: مقالات / پاور پوینت
6 تیر


توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)
همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
توضیحات نظری کامل در مورد متغیر
پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)
نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc
بخش هایی از محتوای فایل پیشینه ومبانی نظری::

روند پرشتاب  دگرگونی های صورت گرفته در حوزه فن آوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) و به ویژه اینترنت، كلیه ابعاد جوامع بشری را تحت تأثیر قرار داده به گونه ای كه برای مثال در حوزه‌ی حسابداری؛ منجر به معرفی یك روش نوین و انقلابی برای گزارشگری مالی شده است. این روش نوین گزارشگری مالی در عصر جدید را گزارشگری تحت وب گویند. منظور از گزارشگری تحت وب، استفاده از امكان مبادله اطلاعات مالی با طرف های ذینفع از طریق اینترنت است.(عرب مازار یزدی ، 1384 ، 32)

در این گفتار از فصل دوم نخست تاریخچه مختصری از اینترنت و وضعیت کنونی آن در ایران و جهان عنوان می شود سپس به محدودیت های گزارشگری مالی سنتی تشریح شده و سپس موضوعات مهمی كه حسابرسان داخلی و مدیریت در اثر بكارگیری این نوع گزارشگری با آن مواجه می‌شوند مورد بحث واقع می شود و در ادامه انگیزه ها و ریسك های ذاتی موجود در گزارشگری تحت وب مورد بررسی واقع می شود و در انتها به ابزارهای رایج مورد استفاده برای ارائه گزارشهای مالی در اینترنت و نیز معایب و مزایای آنها پرداخته می شود.

2-2-1 تاریخچه اینترنت

اینترنت در پنتاگون (وزارت دفاع آمریكا) متولد شد. نام ابتدایی اینترنت آرپانت بود كه در بدو ایجاد یعنی در سال 1969 بر آن نهاده شد. آرپانت به عنوان شالوده اصلی اینترنت بر آن بود تا خود را به شبكه های رادیویی و ماهواره‌ای وقت و همچنین به كامپیوترهای دیگر متصل كند و كار پژوهشهای مربوط به وزارت دفاع آمریكا را با سرعت و كیفیت بهتر به انجام برساند. آرپانت یا همان اینترنت جوان، خط تماس الكترونیك و محرمانه دست اندركاران وزارت دفاع آمریكا و پژوهشگران بوده است. آن چه امروز به نام پست الكترونیك مطرح شده و یكی از خدمات رایج اینترنت محسوب می‌گردد، محصول همان دوران تماس كارشناسان نظامی و كامپیوترها در آرپانت است.

اینترنت تا سال 1983 كمتر از پانصد كامپیوتر میزبان داشت و این كامپیوترها عمدتاً در آزمایشگاههای نظامی و بخشهای كامپیوتری آمریكا قرار داشت.اما چهار سال بعد در سال 1987 اینترنت درصدها دانشگاه و آزمایشگاه پژوهشی، صاحب 28 هزار كامپیوتر میزبان شد. و روز به روز نیز بر تعداد آن افزوده شده و پیش‌بینی می‌شود تا سال 2010 تعداد مشتركان به یك میلیارد نفر برسد.

 2-2-2وضعیت كنونی اینترنت در ایران و جهان

اینترنت در ایران هر روز فراگیرتر می شود، از زمانی كه پژوهشگران ایرانی در سال 1370 برای اولین بار در مركز پژوهشهای فیزیك نظری و ریاضی به اینترنت متصل شدند 16 سال می گذرد از آن زمان تاكنون اینترنت نه تنها در كشور ما بلكه در سایر كشورهای جهان نیز رشد كرده است. اكنون ضریب نفوذ اینترنت در ایران از متوسط آسیا بالاتر رفته و در خاورمیانه نیز به مقام اول دست یافته است. با این حال، ایران برای رسیدن به جایگاه مناسب در دسترس به اینترنت، هنوز باید گام‌های بلندی بردارد. شمار كاربران اینترنت در ایران در سال 1994 از 250 نفر فراتر نمی‌رفت اما اكنون بیش از 5 میلیون نفر به صورت دائم و 15 میلیون نفر به صورت كاربر غیر دائم از اینترنت استفاده می كنند به این ترتیب ضریب نفوذ اینترنت در ایران از صفر در سال 1994 به 15 میلیون نفر در سال 2006 افزایش یافته است. این آمار و ارقام با ارزان تر شدن دسترسی به كامپیوتر و تكنولوژی ، میتوان انتظار داشت كه به افزایش خود ادامه دهد.(سایت شركت مخابرات)

در ارتباط با كل جهان، آمریكای شمالی، اروپا و اقیانوسیه مناطقی هستند كه نقش عمده‌ای را در پذیرش تكنولوژی اینترنت ایفا می كنند. بر طبق آمارهای استفاده از اینترنت در جهان (2006) ، 16 درصد از جمعیت جهان تكنولوژی اینترنت را پذیرفته اند .(Tehmina , 2006, pp.1-2)


علوم انسانی
قيمت فايل:24000 تومان
تعداد اسلايدها:18
خريد فايل از سايت مرجع
دسته بندی ها
تبلیغات متنی