شامل 36 اسلاید است و برای دانشجویان روانشناسی کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .
مقدمه
انگیزهها Motivations) ) عامل بروز رفتار هستند و انگیزههای فیزیولوژیک Physiological Motivation) ) یا نیازهای فیزیولوژیک بنیادیترین و اصلیترین انگیزهها را تشکیل میدهند. این انگیزهها به انگیزههای بقا نیز مشهور هستند، چون با حیات و زندگی موجود زنده سرو کار دارند و عدم برآورده شدن هر یک ازآنهابه مدت معینی یا اختلال در تنظیم آنها منجر به مرگ یا مشکلات خطر آفرین میشود. برخی از این انگیزهها عبارتند از: انگیزه گرسنگی ، انگیزه تشنگی ، انگیزه جنسی و ... .
فرآیند تنظیم در انگیزههای فیزیولوژیک
انگیزههای فیزیولوژیک از یک الگوی چرخهای هفت مرحلهای تبعیت میکنند. هر یک از انگیزههای فیزیولوژیک از «حالت اشباع» (مرحله اول) شروع شده و به کاهش سایق خاتمه مییابند و دوباره این چرخه پس از گذشت مدت زمانی شروع میشود و این فرآیند همیشه ادامه مییابد.
مراحل تنظیم انگیزههای فیزیولوژیک
مرحله اول: حالت اشباع یا سیری
در این مرحله هیچ نوع نیازی احساس نمیشود. موجود زنده (انسان یا حیوان) در یک حالت تعادل و عدم برانگیختگی فرار دارد. این حالت با گذشت مدت زمانی معین از بین میرود و کمکم نشانههای محرومیت بروز میکند. برای مثال پس از خوردن غذا در حالت اشباع قرار داریم.
و ...
فهرست مطالب
مقدمه
فرآیند تنظیم در انگیزههای فیزیولوژیک
مراحل تنظیم انگیزههای فیزیولوژیک
مرحله اول: حالت اشباع یا سیری
مرحله دوم: شروع حالت محرومیت
مرحله سوم: احساس نیاز
مرحله چهارم: بروز سایق (کشاننده) فیزیولوژیکی
مرحله پنجم: بروز رفتارهای هدفگرا
مرحله ششم: بروز رفتارپایانی
مرحله هفتم: کاهش سایق (کشاننده)
ارتباط تعادل حیاتی با انگیزههای فیزیولوژیکی
پایان
عنوان : انگیزه فیزیولوژیک
فرمت : پاورپوینت
حجم : 1.12 مگابایت
تعداد صفحات : 36
پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت
روان شناسی