__ پیشگفتار :
* تحقیقی كه در دست داریم در مورد بیماری افسردگی و عوامل ایجاد این بیماری و نحوه بروز آن و علائم و نشانه هایی كه از خود بروز می دهد و راههای پیش گیری این بیماری و درمان آن به طور كلی این تحقیق علل و عوامل افسردگی را بررسی كرده و آن را در میان قشرهای مختلف جامعه مخصوصاً جوانان در گروهای زنان و مردان می باشد.
افسردگی از لحاظ تعریف پزشكی عبارت است از یك نوع آزردگی كه فعالیتها و قابلیتها حیاتی- جسمانی- عقلانی را پایین می برد. و به عبارت دقیق تر افسردگی عبارت است از كاهش یافتن نیرو و فعالیت جسمانی و روانی به سبب آزردگی .
افسردگی پاسخ طبیعی آدمی به فشارهای زندگی است. عدم موفقیت در تحصیل یا كار و از دست دادن یكی از عزیزان و آگاهی از اینكه بیماری یا پیری توان ما را به تحلیل می برد از جمله موفقیتهایی است كه اغلب موجب بروز افسردگی می گردند.
به طور كلی افسردگیمساله هر روز هر جامعه ای می تواند باشد و تقریباً همه از افسردگی و افسرده بودن حرف می زنند . همه ما می خواهیم خود را فردی با خلقیات متعادل و ثابت و ملایم و در همه حالات مسلط بر احوال خویش بنماییم. احساسات ما تابع یك الگوی ادواری است كه گهگاهی بالا یا پایین و تغییرات كوچك آن لحظه به لحظه و ساعت به ساعت و روز به روز در حال تغییر می باشد در واقع هدف این تحقیق این می باشد كه در رابطه با این ضمیمه اطلاعات و آگاهی هایی را دراختیار افراد علاقمند قرار دهد.
فهرست مطالب :
عنوان
تشكر و قدردانی
پیش گفتار
فصل اول كلیات
مقدمه
موضوع تحقیق
بیان مسئله
اهمیت تحقیق
ضرورت تحقیق
فایده تحقیق
هدف یا اهداف تحقیق
سوالات تحقیق
فرضیه های تحقیق
پیش فرضهای تحقیق
پیش بینی محدودیتهای تحقیق
خلاصه فصل
كتابنامه :
1- مقدمه
2- بیان مسئله
3- اهمیت و ضرورت و فایده
4- اهداف تحقیق
5- سوال پژوهشی
6- فرضیه پژوهش
7- پیش فرضها
8- متغیرها
9- پیش بینی محدودیتها
10- خلاصه فصل
فصل اول كلیات:
مقدمه :
جوانی زیباترین دوره زندگی افراد است. جوانان از ناهمواریهای دوره كودكی و نوجوانی و مسائل مختلف آن گذشته و مبدل به انسانهایی خوش اندام- نیرومند با ظاهری كاملاً آراسته و نظم یافته خود را در می یابند. اندیشه درباره آینده و فكر و شغل و پیشه آنها و انتخاب راهی كه مسیر زندگی آنها را معین خواهد كرد جای زیادی در زندگی جوانان را اشغال می كند. آنها در حالی كه جدا درباره آینده خود می اندیشند به كمك بزرگتر ها شروع به اصلاح خود نیز می كنند. در دوره جوانی در رشد روحی و روانی دختران و پسران جوان تغییراتی حاصل می شود و اصولاً در این دوره جریان تفكر تغییر كرده و بیشتر حالت انتقاد به خود می گیرد. جوانان به اندازه كافی از اندوخته اطلاعاتی خویش استفاده می كنند خصوصاًاز اطلاعات تعمیمی و تجزیه و تحلیل شده نهایت استفاده را میبرند.
روان شناسی