فهرست:
جوشکاری فورجینگ
کاربرد جوشکاری فورجینگ
مراحل اجرای کار
مزایای روش جوشکاری فورجینگ (جوش سر به سر میلگرد)
استحكام و اجرای بهتر جوشکاری فورجینگ (جوش سر به سر)
جوشکاری فورجینگ
جوشکاری فورجینگ، سر به سر میلگرد، به عنوان یک روش فاز جامد محسوب میشود که در آن، اتصال بدون ذوب کامل فلز پایه انجام میشود. در این روش، عمل حرارت دهی انتهای میلگردها توسط یک مشعل اکسی استیلن انجام شده، که باعث میشود دو سر میلگردها به حالت پلاستیک درآید. همزمان فشار بر روی دو میلگرد که به حالت سر به سر روبروی یکدیگر قرار گرفته و در داخل یک گیره نگهدارنده مهار شدهاند، اعمال شده و جوشکاری صورت میگیرد.
هنگامی که درجه حرارت به ۱۳۰۰-۱۲۰۰ درجه سانتیگراد میرسد (ناحیه خمیری)، مولکولهای میلگرد انرژی فعالسازی کافی را به دست آورده و سپس مولکولهای میلگردها در ناحیه فصل مشترک نفوذ کرده و با یکدیگر ترکیب میشوند که در این حالت پیوند مولکولی برقرار شده و تبلور مجدد اتفاق میافتد که به این نحو جوشکاری دو سر میلگردها انجام میپذیرد. در این روش مدت زمان حرارت دهی و میزان اعمال فشار به قطر میلگرد های جوش شونده بستگی دارد.
این نکته که در این روش سطوح انتهایی میلگردها عاری از لایه اکسیدی باشد، بسیار حائز اهمیت می باشد به نحوی که وجود ناخالصی اکسیدی در فصل مشترک جوش، باعث عدم استحکام این نوع اتصال می گردد. استفاده از تجهیزات برشکاری و لبه سازی ساخته باری این روش جوشکاری الزامی است.
کاربران عزیز توجه داشته باشید هنگام دانلود فایل از مرورگر internet explorer استفاده نکنید ,vpn نیز غیر فعال باشد تا با مشکل روبه رو نشوید.
عمران و ساختمان