سایت کاریابی جویا کار

پاورپوینت روانشناسی محیطی درشهرسازی

دسته بندي: مقالات / پاور پوینت
2 تیر

 

توضیحات:  فایل ،در حجم 40 اسلاید قابل ویرایش،همراه با یک هدیه ویژه. بخشی از متن: طراحی شهری باید بر آن باشد كه فضاهای شهری را بدانگونه طراحی كند كه چندمنظوره و یا چند عملكردی  و در مقابل رفتارهای آدمی منعطف و پاسخگو باشد.  افزون سازی "قابلیتهای محیطی" در انطباق با براورده سازی "نیازهای رفتاری" شهروندی و تلاش در ایجاد و بستر سازی "تعاملات اجتماعی" و "مراودات جمعی " ، می طلبد كه نحوه "رفتارهای انسانی" و  رابطه انسان و رفتارهایش در "محیط كالبدی" مورد بررسی قرار گیرد كه بدون این كنكاش "روانشناختی" ، امكان "طراحی فضای شهر" یا هرگونه "مداخله " در ساختار شهری ناممكن می شود.  بر این اساس بهره گیری از "علوم رفتاری" در "طراحی شهری" درخصوص ارتباط رفتار انسان و محیط كالبدی مهم می نماید تا بتوان به ایجاد بستری كالبدی برای "عرصه تعاملات اجتماعی " نایل شد كه شكل گیری "سرمایه اجتماعی" و "مشاركتهای جمعی " در فضاهای شهری برای یك زندگی مطلوب و افزایش "كیفیت زندگی شهروندی" را فراهم آورد.  طراحان شهری در خلق فضاهای شهر ، نیازمند شناخت روانشناسانه از رفتارهای انسان شهری هستند تا با تدقیق در نحوه تعامل این رفتارها و محیط كالبدی ، بتوانند در ایجاد محیطی كارامد و مناسب برای زندگی جمعی در ساختار شهری موفق باشند. این امر بالاخص در فضاهای شهری كه عرصه تعاملات اجتماعی و مراودات شهروندی است ، خود را بیشتر می نمایاند.  بر این اساس ضروری بنظر می رسد تا با بررسی روان شناسانه محیط های مصنوع شهری ، امكان مداخلاتی را در روند طراحی این فضاها فراهم كرد تا به ایجاد محیطی پاسخگو به نیازهای شهروندان و در عین حال منعطف با نیازهای عملكردی و رفتاری شهری ، امكان داد.  این امر از آن جهت دارای اهمیت می شود كه با نگاهی به ساختار شهری امروز می توان دریافت كه نوع و چگونگی بكارگیری شهر و خاصه فضاهای شهری بوسیله شهروندان ، با طراحی ساختار شهر هماهنگی ندارد و از همین روی است كه میزان رضایتمندی شهروندی از ساختار كالبدی شهر سیر نزولی دارد.  فهرست مطالب: طرح مساله روانشناسی محیطی در شهرسازی مدعیان این رویكرد در شهرسازی ماهیت روانشناسی محیطی  تعاریف (ماهیت محیط،ادراك محیطی،فضای شهری،انواع فضای شهری ) فضاهای شهری و زندگی اجتماعی قرارگاه های رفتاری شهری طراحی شهری و روانشناسی محیطی مراحل تحقیق روانشناسی محیطی در فرایند طراحی شهری(مرحله شناخت،مرحله طراحی) نتیجه گیری  منابع و ماخذ این فایل با فرمت پاورپوینت در 40 اسلاید قابل ویرایش تهیه شده است. هدیه محصول: فایل پاورپوینت مبلمان شهری (19 اسلاید)

 فایل ،در حجم 40 اسلاید قابل ویرایش،همراه با یک هدیه ویژه.

 

بخشی از متن:

طراحی شهری باید بر آن باشد كه فضاهای شهری را بدانگونه طراحی كند كه چندمنظوره و یا چند عملكردی  و در مقابل رفتارهای آدمی منعطف و پاسخگو باشد. 

 

افزون سازی "قابلیتهای محیطی" در انطباق با براورده سازی "نیازهای رفتاری" شهروندی و تلاش در ایجاد و بستر سازی "تعاملات اجتماعی" و "مراودات جمعی " ، می طلبد كه نحوه "رفتارهای انسانی" و  رابطه انسان و رفتارهایش در "محیط كالبدی" مورد بررسی قرار گیرد كه بدون این كنكاش "روانشناختی" ، امكان "طراحی فضای شهر" یا هرگونه "مداخله " در ساختار شهری ناممكن می شود.

 

 بر این اساس بهره گیری از "علوم رفتاری" در "طراحی شهری" درخصوص ارتباط رفتار انسان و محیط كالبدی مهم می نماید تا بتوان به ایجاد بستری كالبدی برای "عرصه تعاملات اجتماعی " نایل شد كه شكل گیری "سرمایه اجتماعی" و "مشاركتهای جمعی " در فضاهای شهری برای یك زندگی مطلوب و افزایش "كیفیت زندگی شهروندی" را فراهم آورد. 

طراحان شهری در خلق فضاهای شهر ، نیازمند شناخت روانشناسانه از رفتارهای انسان شهری هستند تا با تدقیق در نحوه تعامل این رفتارها و محیط كالبدی ، بتوانند در ایجاد محیطی كارامد و مناسب برای زندگی جمعی در ساختار شهری موفق باشند. این امر بالاخص در فضاهای شهری كه عرصه تعاملات اجتماعی و مراودات شهروندی است ، خود را بیشتر می نمایاند.

 

 بر این اساس ضروری بنظر می رسد تا با بررسی روان شناسانه محیط های مصنوع شهری ، امكان مداخلاتی را در روند طراحی این فضاها فراهم كرد تا به ایجاد محیطی پاسخگو به نیازهای شهروندان و در عین حال منعطف با نیازهای عملكردی و رفتاری شهری ، امكان داد.

 

 

 این امر از آن جهت دارای اهمیت می شود كه با نگاهی به ساختار شهری امروز می توان دریافت كه نوع و چگونگی بكارگیری شهر و خاصه فضاهای شهری بوسیله شهروندان ، با طراحی ساختار شهر هماهنگی ندارد و از همین روی است كه میزان رضایتمندی شهروندی از ساختار كالبدی شهر سیر نزولی دارد. 

 

 

فهرست مطالب:

طرح مساله

روانشناسی محیطی در شهرسازی

مدعیان این رویكرد در شهرسازی

ماهیت روانشناسی محیطی 

تعاریف (ماهیت محیط،ادراك محیطی،فضای شهری،انواع فضای شهری )

فضاهای شهری و زندگی اجتماعی

قرارگاه های رفتاری شهری

طراحی شهری و روانشناسی محیطی

مراحل تحقیق روانشناسی محیطی در فرایند طراحی شهری(مرحله شناخت،مرحله طراحی)

نتیجه گیری 

منابع و ماخذ

 

 

این فایل با فرمت پاورپوینت در 40 اسلاید قابل ویرایش تهیه شده است.

 

هدیه محصول:

فایل پاورپوینت مبلمان شهری (19 اسلاید)

 


شهرسازی
قيمت فايل:9500 تومان
تعداد اسلايدها:40
خريد فايل از سايت مرجع
دسته بندی ها
تبلیغات متنی