شامل 41 اسلاید زیبا ، که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و تمام اسلایدها دارای slide show بسیار زیبا و کارشده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان علوم سیاسی و سایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .
مقدمه
از راههای فهم و درک تحولات در عرصه نظامهای اجتماعی، و در اینجا بهطور مشخص نظامهای سیاسی، درک تحولات مفهومی و همچنین ابداعات مفهومی در گذر تاریخ است. بسیاری از ساختارهای سیاسی و شیوههای تعاملات دولتها با یکدیگر و با افراد منتسب به هر دولت، متناسب با مفاهیم پذیرفتهشده و رایج در هر دوره است، که به عنوان مفاهیم پشتیبان و مبنای تشکیل آن نظامها و دولتها هستند. در نوشتهای که در پی میآید، سیر تطور مفاهیمی چون حاکمیت، حقوق، تبعیت و اثرگذاری این مفاهیم در تغییرات نوع نظام سیاسی، بررسی شده است.
از عهدنامهی وستفالی دولتهای مستقل و دارای حاکمیت شکل گرفتند. پیش از آن هم واحدهای سیاسی وجود داشتهاند، اما وضعیت جدید چه تحولاتی را به خود دیده است؟ به واحدهای سیاسی پیشوستفالیایی نیز دولت گفته میشد اما مفاد قراردادهای وستفالیا که تشکیل دهنده مفهوم دولت-ملت یا دولت ملی شدند، دربرگیرندهی مفاهیم و تعهداتی بودند که وضعیت نوینی را نوید میداد.
درحالیکه برخی منابع حقوقی و سیاسی سه خصیصه اصلی را برای آن برشمردهاند که عبارتند از سرزمین، جمعیت، حکومت؛ حقوقدانان و سیاسیون دیگری به عامل چهارمی اشاره داشتهاند. آن عامل دیگر حاکمیت خوانده میشود. حاکمیت فصل ممیزهی دولتها در نظام بینالملل، و نیز مهمترین صفت متفاوت تشکیلدهنده دولت نسبت به واحدهای سیاسی سابق شناخته میشود. به این معنا که واحدهای سیاسی پیشینی یا دولتهای سابق فاقد ویژگی حاکمیتی بودند. اما حاکمیت چیست که به دولت جدید منتسب شده است؟
و ...
فهرست مطالب
مقدمه
فرایند سکولاریزاسیون: گذار از قرون وسطی به عصر رنسانس
سه مفهوم محوری در نگاه سکولار
تحول در مفاهیم حقوقی، ریشه تحولات رنسانس
حاکمیت؛ در نسبت با تابعیت یا تبعیت؟
سخن آخر
پایان
عنوان : عهدنامه وستفالی چیست
فرمت : پاورپوینت
تعداد صفحات : 41
پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت
علوم سیاسی