چكیده:
تحقیق دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر كه در این تحقیق به ابعاد مختلف آن پرداخته شده است.
دارای ابعاد و میدان گسترده و وسیعی است. زیرا حمایت های اجتماعی دارای ابعاد و زیر مجموعه های گوناگون است.آیا حمایت اقتصادی والدین و نهادها و حتی خود دانشگاه (در قالب وام دانشجویی) حمایت اجتماعی بحساب نمی آید؟
آیا حمایت های اجتماعی مثل احترام به نقد و نظر و انتظارات آنها و علایق آنها حمایت اجتماعی نبست؟
پس حمایت های اجتماعی شامل حمایت های اقتصادی ، علمی و آموزشی ، اجتماعی ، عاطفی و ارتباطی و همه گونه پشتیبانی و حمایت از دانشجویان را شامل می گردد و سلامت روانی هم در واقع شاخص و میزانی است كه در این تحقیق GHQ است. كه در 28 سئوال با سه گزینه بلی – خیر و تا حدی آمده است و شامل شاخص ها و برآوردهای متنوعی از اوضاع و احوال فردی و ذهنی و عصبی و غیره است كه در 28 سئوال ذكر شده است و در فصل چهارم داده های بدست آمده نیز تحلیل شده است.
در فصل اول این تحقیق به بیان مساله در همین موارد و نیز اهمیت و ضرورت تحقیق و اینكه چه ضرورتی برای ارتباط دادن حمایت های اجتماعی و سلامت روانی وجود دارد چه نتایج و تبعاتی از این ارتباط حاصل می شود ، آمده است.
در تعیین و ارائه اهداف به حمایت های اجتماعی منطقه ای و حمایت های ملی و سلامت روانی در اثر حمایت های اجتماعی آمده است .
با تعیین فرضیه سلامت روانی و حمایت های اجتماعی به متغیرهای مختلف تحقیق اشاره شده است و به تعریف مفاهیم و اصطلاحات اشاره شده است.
در فصل دوم به مبانی نظری و تئوری از جمله مناسبات اجتماعی و آموزش در خانواده و تحركات اجتماعی و نیاز به موقعیت و حمایت های اجتماعی و كاركردهای اجتماعی و انگیزه نیاز به موفقیت و ضرورت های خارجی و دگرگونی های اجتماعی اشاره شده است و به مفاهیم كهتری و مهتری و تاثیر آنها در سلامت روانی اشاره شده است.
در ادامه به تحقیقات مرتبط با موضوع در كشور و استان اشاره شده است.
در فصل سوم به روش تحقیق و جامعه و حجم نمونه و روش نمونه گیری توام با ابزار گردآوری اطلاعات و روش گرد آوری اطلاعات آمده است.
و در فصل چهارم با تجزیه تحلیل توصیفی و استنباطی داده ها پرداخته شده است و رابطه معنی داری یافته ها و همبستگی آنها اشاره شده است.
و در فصل پنجم با ذكر و بیان نتیجه گیری و ذكر محدودیت ها و مشكلات و پیشنهادات تحقیق حاظر به پایان برده شده است.
فهرست مطالب:
فصل اول : كلیات تحقیق 1
مقدمه 2
بیان مسئله 4
اهمیت و ضرورت تحقیق 7
فرضیه ها 8
اهداف تحقیق 8
فصل دوم : ادبیات و پیشینه تحقیق 12
پیشینه نظری تحقیق 13
فصل سوم : روش تحقیق 29
روش تحقیق 30
جامعه 31
حجم نمونه 31
ابزار جمع آوری اطلاعات 31
روش گردآوری اطلاعات 32
فصل چهارم : تجزیه و تحلیل داده ها 34
فصل پنجم : نتیجه گیری 40
نتیجه گیری 41
مشكلات و محدودیت ها 43
پیشنهادات 45
منابع و ماخذ 47
ضمائم و پیوست ها 48
روان شناسی