سایت کاریابی جویا کار

پاورپوینت بررسی فوزاریوم گوجه فرنگی

دسته بندي: مقالات / پاور پوینت
22 خرداد


پژمردگی آوندی گوجه فرنگی


دوعلت اصلی دچار شدن به بیماری  پژمردگی وپلاسیده شدن گوجه فرنگی مربوط به پژمردگی ناشی از فوزاریوم و قارچ ناشی از آفت گیاهی می باشد. پژمردگی فوزاریومی در بین این دو بیماری متداولتر است در  kansasبه طور كلی در نیمه تابستان زمانی كه هوا و خاك درجه حرارت بالایی دارند اتفاق می افتد. نخستین گیاهان مریض در برگهای پیر به صورت زرد شدن گسترش می یابند(آنها نزدیك سطح زمین).

اغلب این زردی به یك طرف گیاه یا برگچه های مسطح یك طرف دمبرگ انحصار دارد برگهای تحت تاثیر واقع شده به زودی در بالای گیاه پژمرده وخشك می شوند اما آنها روی گیاه پیوسته باقی می مانند.پژمردگی
پی درپی در برگها ادامه می یابد و نتیجه آن سرانجام مرگ گیاه
 می باشد. ساقه های بیرونی ثابت وسبز باقی می مانند اما بندهای قهوهای كم رنگ در بافت آوندی مشاهده  می شود.


این كمرنگی را می توان به راحتی با برش عمودی ازمیان ساقه نزدیك خاك ونگاه كردن به ستون باریك قهوه ای ما بین ناحیه (مغز تیره)تیره مركزی وبخش بیرونی ساقه مشاهده نمود.

قارچ ناشی از پژمردگی در مدت دوره سرمایی بهار گذشته تمایل به گسترش دارد.علایم این بیماری شبیه به پژمردگی فوزاریوم می باشد.برگهای پیر ابتدا تحت تاثیر قرارمی گیرند آنها شروع به زرد شدن وپژمردگی وسرانجام ازگیاه می افتند.

برخلاف پژمردگی فوزاریوم ؛ پژمردگی قارچ ورتیسیلیوم (قارچ ناقص) سبب زردی و پژمردگی یكسانی در برگهای پایین می شود.چنانكه این بیماری پیشرفت كند برگهای جوان شروع به پژمردگی وازبین رفتن می كنند تا زمانی كه فقط تعداد كمی برگهای سالم روی گیاه باقی می ماند.اگرچه این بیماری كشنده نیست ولی ازرشد كامل گیاه جلوگیری می كند وگیاه را ضعیف  می كند وتولید میوه های كوچك می كند.


پژمردگی ورتیسیلیوم (قارچ ناقص)همچنین باعث بی رنگی سیستم آوندی تقریبا شبیه به پژمردگی فوزاریومی می شود بجز در اینكه قهوه ای شدن كاملا دور از بالای ساقه نمی تواند ادامه داشته باشد.بنابراین تشخیص این دو بیماری ممكن است به آنالیز آزمایشگاهی نیاز داشته باشد.



مهندسی کشاورزی
قيمت فايل:9500 تومان
تعداد اسلايدها:35
خريد فايل از سايت مرجع
دسته بندی ها
تبلیغات متنی