سایت کاریابی جویا کار

مبانی نظری وپیشینه تحقیق آشنایی با صنعت بیمه

دسته بندي: مقالات / پاور پوینت
16 خرداد

توضیحات: فصل دوم (پیشینه ی پژوهش)

همرا با منبع نویسی درون متنی فارسی و انگلیسی کامل به شیوه APA  جهت استفاده فصل دو

توضیحات نظری در مورد متغیر و همچنین پیشینه در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب برای فصل دو

منبع :                          دارد (به شیوه APA)

نوع فایل:                      WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

قسمتی از مبانی نظری متغیر:

هر لحظه خطرات بیشماری جان و مال بشر را تهدید می‌كند . با تدابیر پیشگیری كننده، می‌توان مانع تحقق بعضی از این خطرها شد و یا آثار زیانبار آن‌را تخفیف داد . مثلا احداث بزرگراه‌ها تدبیری موثر برای كاهش تعداد تصادفات وسائل نقلیه به‌شمار می‌رود. با وجود این مشاهده می‌كنیم كه هر چند وقت یكبار حوادث دلخراشی اتفاق افتاده و خسارات بسیاری به‌جای می‌گذارد. بنابراین علاوه بر پیشگیری باید برای جبران زیان‌های ناشی از حوادث و تحمل خساراتی كه بهرحال حاصل می شود، آماده شد.

صرف نظر از خسارات معدودی كه قابل جبران نیست برای مقابله با خسارات مادی لازم است كه بنیه مالی قابل ملاحظه ای در دسترس باشد . لكن این نكته را نباید از نظر دور داشت كه خساراتی كه احتمالا به‌دنبال تحقق حوادث مختلف متوجه افراد می‌شود، ممكن است بسیار عظیم و انبوه باشد .در حالیكه امكانات مالی برای تحمل این خسارات كافی نبوده و بسیار اندك و از میزان معینی تجاوز نكند. لذا امید به اینكه هر كس برای مقابله با خسارات احتمالی ذخیره مالی كافی در اختیار داشته باشد امری محال است.

معهذا از آنجائی‌كه حوادث همزمان واقع نمی‌شود مجموع امكانات مالی كه در اختیار افراد است برای جبران خسارات ناشی از حوادث واقعه كفایت می‌كند. بنابراین اگر هر فردی كه در معرض خطر است وجهی ذخیره كند و مجموع ذخایر افراد در صندوقی متمركز شود خسارات ناشی از خطرات تحقق یافته از محل موجودی این صندوق قابل جبران است .

با این مقدمه می توان گفت، همكاری و تبادل این افراد سیستمی به‌وجود می آورد كه قادر است خسارات وارد به افراد را هر قدر هم كه سنگین باشد، جبران كند. این سیستم تعاونی كه متكی به ذخیره های كوچك گروه كثیری از افراد است نام بیمه بخود گرفته است .

اهمیت بیمه در فعالیتهای اقتصادی بر كسی پوشیده نیست و تمام كسانی‌كه با فعالیتهای اقتصادی در ارتباط می باشند به نقش مهم و حساس بیمه در رشد و توسعه این فعالیتها اذعان دارند . از طرف دیگر باید این نكته را نیز در نظر داشت كه رشد اقتصادی جامعه نیز می‌تواند عامل توسعه و پیشرفت صنعت بیمه محسوب شود.

در دنیای كنونی ادامه فعالیت و پیشرفت هر بنگاه اقتصادی كه هسته اصلی اقتصاد یك كشور را تشكیل می‌دهد، در صورتی ممكن است كه ریسكهایی را كه این بنگاهها با آن مواجه هستند، شناسایی و به طریقی عواقب ناخوشایند آن جبران گردد . نقش بیمه در پخش كردن و كاستن این ناخوشایندیها است .

ضرورت وجود و گسترش بیمه با توجه به تنوع رو به تزاید و پیچیده تر شدن فعالیتهای اقتصادی معنا پیدا می‌كند

با توجه به ماهیت خطرها، روشهای مختلفی برای توزیع و كاستن خطرها وجود خواهد داشت . مهمترین و موثرترین آنها انتقال خطرها به بیمه گر است . نقش بیمه گر تشكیل اجتماع بزرگی از بیمه گذاران است كه در معرض ریسك یگانه ای قرار دارند . لذا پوششهای بیمه ای سبب می‌شوند كه خسارتهای وارد به بنگاههای اقتصادی موجب تعطیلی فعالیت‌ها  و سرمایه گذاری‌های اقتصادی نشود . بعبارت دیگر لطمه های ناشی از حوادث نامطلوب ( اقتصادی، طبیعی و انسانی ) به حداقل تقلیل یابد


علوم انسانی
قيمت فايل:19000 تومان
تعداد اسلايدها:16
خريد فايل از سايت مرجع
دسته بندی ها
تبلیغات متنی