بخشی از متن:
زیان های ناشی از ترافیک وسایط نقلیه موتوری ، مانند ایجاد سرو صدا ، دود ،مخاطرات جانی و سطوح نسبتاً زیادی که به اشغال خود در می آورد ، یکی از علل غیر اقتصادی بودن آن در شهرها محسوب می شود. لذا امروزه سعی می گردد با طرحی به عنوان ( آرام سازی ترافیک محلات مسکونی ) این آسیب ها را به حداقل خود برسانند.
شبکه ارتباطی شهرهای کشور ما اکثراً شبکه ایست شطرنجی که در آن اصول شهرسازی و مهندسی ترافیک ، رعایت نگردیده است. معابر فرعی یک محدوده مسکونی عموماً بدون رعایت سلسله مراتب مستقیماً به خیابان های اصلی متصل است و ترافیک افراد غیر ساکن محدوده مسکونی به صورت ترافیک عبوری در آن ها جریان دارد. علاوه بر این چون باند سواره به صورت خطی مستقیم و عبوری می باشد ، رانندگان وسایط نقلیه با سرعت های غیر مجاز در آن ها تردد کرده ، ضمن بوجود آوردن آلودگی هوا و آلودگی صوتی ، خطراتی برای عابرین ، به ویژه کودکان ایجاد می نمایند. تعداد زیاد تصادفات در این فرعی ها گواه این ادعا می باشد.
آرام سازی ترافیک در محلات به معنای مقابله و یا خارج نمودن ترافیک وسایط نقلیه غریبه از محدوده مسکونی و کاهش سرعت وسایط نقلیه ساکنین محدوده برای ایمنی و بهبود هر چه بیشتر محیط مسکونی است.
فهرست مطالب:
- مقدمه
- مفهوم آرام سازی ترافیک
- اهداف آرام سازی ترافیک
- تاریخچه استفاده از آرام سازی ترافیک
- مشخصات اصلی وونرف هلندی و ونهووف آلمانی
- مراحل انجام طرح های آرام سازی
- روش های رسیدن به آرام سازی ترافیک
- روش های کنترل حجم
- روش های کنترل سرعت
- دیگر روشها
- روش های ترکیبی
- جمع بندی و نتیجه گیری
- منابع و مآخذ
هدیه محصول:
فایل پاورپوینت TWAترمینال (10صفحه)