خبرنگار اجتماعی ، مجتبی زینیوند در مراسم افتتاحیه نخستین نمایشگاه دستاوردهای مدارس غیردولتی و صنایع آموزشی وابسته در مصلی تهران، اظهار کرد: هیچ جای دنیا همه هزینههای آموزشوپرورش بر عهده دولت نیست و از مشارکت مردم استفاده میشود و تقویت مدارس غیردولتی یعنی استفاده از مشارکت مردم.
وی ادامه داد: خصوصی سازی تعبیر خود را دارد و قرار نیست آنچه در صنعت است در آموزشوپرورش رقم بخورد؛ نظارت بر مدارس غیردولتی بیشتر از مدارس دولتی است و متاسفم افرادی که خودشان در نظام آموزشوپرورش سابقه دارند و میدانند دولت به تنهایی نمیتواند هزینهها را تامین کند هر روز مطالبی را در روزنامهها دارند و به مدارس غیردولتی تحت عنوان خصوصی سازی میتازند.
رئیس سازمان مدارس غیردولتی گفت: اکثر افرادی که در مدارس غیردولتی حضور دارند پیشکسوتان تعلیم و تربیت هستند که عمر خود را در این راه صرف کردند مثلاً فردی دو یا سه میلیارد وامگرفته یا تعدادی پاداش بازنشستگی خود را تجمیع کرده و با عشق مدرسه غیردولتی ایجاد کردهاند تا به دانشآموزان کشور خدمت کنند.
زینیوند بیان کرد: افرادی که در آموزشوپرورش سرمایهگذاری میکنند به عشق خدمت به کشور و نظام تعلیم و تربیت فعالیت میکنند و بیانصافی است که به آنها حمله شود یا نگاه سختگیرانه به مدارس غیردولتی باشد. به راه خود و خدمت به نظام تعلیم و تربیت کشور زیر سایه ولایت ایمان داریم و هیچ کاری نمیتواند ما را ناامید کند و مهمترین فلسفه وجودی این مدارس ایجاد امکان انتخاب مدارس برای مردم و کیفیتبخشی آموزشی و تربیتی است و برخی از این مدارس بیش از 90 درصد در دانشگاهها قبولی دارند. کاش افرادی که به برنامههای تربیتی این مدارس ایراد میگیرند برنامههای محرم را در این مدارس ببینند.
رئیس سازمان مدارس غیردولتی ادامه داد: تعداد کمی از مدارس غیردولتی شهر تهران با گرفتن شهریههای اضافه هویت این مدارس را خدشهدار میکنند و سال گذشته بررسی کردیم در کل کشور تا 50 مدرسه اینگونه هستند که مدیون سایر مدارس میشوند، مدرسهای که در سیستان و بلوچستان دچار حادثه شد کل شهریهای که میتوانست بگیرد 72 میلیون تومان بود.
وی تصریح کرد: مدارسی که شهریه اضافه میگیرند بهانه دست رقیب میدهند و باید آنها را مجبور به رعایت قانون کرد.
پایان/