سخنگوی کمیسیون آموزشوتحقیقات مجلس با اشاره به اینکه هیچ بهانهای برای اجرا نشدن رتبهبندی معلمان در سال ۹۸ وجود ندارد، درباره تغییرات بودجه آموزشوپرورش در مجلس توضیحاتی داد.
بودجه سال آینده آموزشوپرورش چقدر است؟
حمایت میرزاده در پاسخ به این پرسش که "مجلس شورای اسلامی چه تغییراتی را در بودجه پیشنهادی سال 98 آموزش و پرورش ایجاد کرد، اظهار کرد: مشکلات آموزش و پرورش را نمیتوان در یک بودجه سالانه حل کرد همچنین در بحثهای مربوط به حقوق و مزایا فرهنگیان مانند تمام کارمندان دولت هستند و نتوانستیم در مجلس بهصورت مجزا کار خاصی در این رابطه برای فرهنگیان البته به جز بحث رتبهبندی انجام دهیم. وی افزود: برای رتبهبندی معلمان، 2 هزار میلیارد تومان از سوی دولت در نظر گرفته شد البته تحقق این رقم برای اجرای رتبهبندی بسیار مهم است همچنین بر اساس دستورالعمل دولت، مشخص میشود که رتبهبندی بر اساس چه معیارهایی اجرا خواهد شد و شامل حال کدام گروه از فرهنگیان میشود.
بیشترین کمک مجلس به آموزشوپرورش برای مدارس فرسوده سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: باید منتظر شویم که بودجه از سوی شورای نگهبان تأیید شود اما در بحث نوسازی مدارس و مسائل عمرانی بیش از آنچه در لایحه دولت بود، برای آموزشوپرورش اعتبار در نظر گرفتیم و هرجا که امکانش وجود داشت به شکلهای مختلف از قیر رایگان تا دریافت مالیات از آستان قدس و شرکتهای وابسته به نیروهای مسلح و تغییر کاربری املاک مازاد برای درآمدزایی به آموزشوپرورش کمک کردیم تا بخشی از مشکل مدارس فرسوده حل شود؛ در تاریخ بودجهنویسی به این شکل به نوسازی مدارس توجه نشده بود. هیچ بهانهای برای اجرا نشدن رتبهبندی در سال 98 پذیرفته نیست
وی درباره رتبهبندی معلمان متذکر شد: رتبهبندی معلمان باید در سال آینده اجرا شود و در برنامه ششم توسعه آمده است که رتبهبندی باید در طول برنامه اجرا شود، در گذشته به بهانه نبود اعتبار و دستورالعمل رتبهبندی اجرا نشد اما هماکنون اعتبار آن در بودجه تعیین شده و دستورالعمل آن نیز توسط دولت در حال بررسی و نهایی شدن است تا مشخص شود رتبهبندی برای چه تعداد از فرهنگیان و براساس چه شاخصهایی قرار است اجرا شود. میرزاده یادآور شد: هماکنون اعتبار رتبهبندی لحاظ شده و دولت نیز پیشنویس آن را تهیه کرده است و هیچ بهانهای برای عدم اجرای آن در سال 98 وجود ندارد.