سایت کاریابی جویا کار

برای عضویت در کانال فرهنگیان در تلگرام کلیک کنید

جزئیات اسکان فرهنگیان و مسافران نوروزی در مراکز رفاهی آموزش و پرورش

دسته بندي: اخبار / اخبار فرهنگیان
2 فروردین

خبرنگار اجتماعی ؛ آموزش‌و پرورش برای تعطیلات نوروز 98 در  قالب 697 پایگاه پذیرش در سراسر کشور با  تعداد 366 مرکز رفاهی مجهز با امکانات کامل، 50 پردیس دانشگاه فرهنگیان، 300 اردوگاه تفریحی همچنین 10 هزار و 664 مدرسه به استقبال از اسکان فرهنگیان می‌رود.

اسکان مسافران نوروزی در مدارس؛ آری یا خیر!

ولی تیموری؛ رئیس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر اخیراً درباره خدمات وزارت آموزش و پرورش برای اسکان فرهنگیان گفته بود " شکل اسکان مسافران در مدارس محل اسکان فرهنگیان شایسته گردشگران اعم از فرهنگیان و غیر فرهنگیان نیست. در برخی از مدارس محل اسکان شاهد این هستیم که کلاس‌های درس تبدیل به محل اسکان برای مسافران شده است که شکل خوبی ندارد چرا که بحرانی مانند سیل و زلزله اتفاق نیفتاده است که افراد را به این شکل اسکان دهیم؛ ضمن اینکه بخش خصوصی با سرمایه‌گذاری نسبت به احداث مراکز اقامتی اقدام نموده است و چشم امید آنها به تعطیلات نوروز و فصل تابستان برای جذب و اسکان مسافران و گردشگران است و برخی از نهادهای دولتی با احداث مهمانسرا و اماکن اقامتی به‌نوعی فعالیت موازی با بخش خصوصی و هتلداران دارند ضمن اینکه در بررسی‌هایی که انجام دادیم، هزینه اقامت در مهمانسراهای دولتی و مراکز اسکان فرهنگیان با هزینه اسکان در برخی از مراکز اقامتی مانند مسافرخانه‌ها و مهمانپذیرها برابر شده است."

البته در بحث اسکان نوروزی فرهنگیان، اما و اگرهای بسیاری وجود دارد و معلمان نیز گلایه‌هایی را نسبت به وضعیت اسکان در مدارس و عدم پذیرش آسان در خانه‌های معلم دارند.

در بحث اسکان نوروزی فرهنگیان با گودرز کریمی‌فر؛ مدیرکل تعان و پشتیبانی وزارت آموزش‌وپرورش به گفت‌وگو نشستیم تا به سؤالاتی از این دست که آیا این وزارتخانه در بحث اسکان نوروزی درآمدی را کسب می‌کند، پاسخ داده شود.

درآمد نداریم که هیچ تازه باید هزینه هم کنیم!

تسنیم: آیا آموزش‌وپرورش از ظرفیت خانه‌های معلم و مراکز رفاهی خود در قالب بحث گردشگری، کسب درآمد هم دارد؟

اسکان آموزش‌وپرورش به معنای کسب درآمد نیست و تازه هزینه‌ای هم روی دست ما می‌گذارد؛ در بحث اسکان نوروزی اتاقی که ارائه می‌دهیم هزینه حامل‌های انرژی، بازسازی، رنگ‌آمیزی و بهسازی را دارد.

آموزش‌وپرورش از بحث اسکان نوروزی به دنبال کسب درآمد نیست هدف ما این است فرهنگیان در ایام نوروز گرفتار هزینه‌های سرسام‌آور هتل‌ها نشوند و به صراحت می‌گویم آموزش و پرورش از لحاظ ریالی باید منابعی را برای زیباسازی، بهسازی و تعمیرات کلاس‌های درس هزینه کند.

تسنیم: آموزش‌وپرورش سال گذشته در بحث اسکان نوروزی چقدر درآمد داشت؟

درباره مبلغ ریالی آن حضور ذهن ندارم اما هزینه مراکز اسکان آموزش‌وپرورش آنقدر ناچیز است که قابل بحث نیست، اگر مبلغ آن چشمگیر بود می‌توانست منبع درآمدی برای ما باشد حتی هزینه‌ خانه‌های معلم زیاد نیست.

یک خانه معلم در حد هتل 4 ستاره است اما هزینه آن برای هر شب، 20 تا 25 هزار تومان است همچنین 366 مرکز رفاهی داریم که برخی در حد هتل سه و چهار ستاره هستند اما قیمت آنها را با هتل‌ها مقایسه کنید، چقدر تفاوت دارد؛ برخی می‌گویند اگر آموزش‌وپرورش کار اسکان را انجام ندهد اوضاع هتل‌ها بهتر می‌شود.

اسکان 5 میلیون مسافر توسط آموزش‌وپرورش در نوروز 98

تسنیم: در نوروز 98 چه تعداد مسافر در مراکز اسکان نوروزی آموزش‌وپرورش پذیرش می‌شوند؟

آماده هستیم نوروز 98 به دلیل سه روز تعطیلات بیشتر هر روز 300 هزار نفر به جامعه هدف ما اضافه شوند و تا 5 میلیون نفر را اسکان می‌دهیم البته وظیفه آموزش‌وپرورش اسکان نیست و وظیفه اصلی ما تعلیم و تربیت است اما تمام ظرفیتمان را به کار می‌گیریم تا شرمنده معلمان نشویم و با شعار کیفیت مطلوب، امنیت پایدار و مسافرت ارزان به فرهنگیان خدمت می‌کنیم تا معلمی که ساعت 12 یا یک شب به شهری رسید بنرهای راهنمایی ما او را به ستادهای اسکان هدایت کند و مبلغی که دریافت می‌کنیم هزینه حامل‌های انرژی هم نمی‌شود!

تسنیم: آیا مراکز اسکان آموزش‌وپرورش به ویژه خانه‌های معلم به افرادی خارج از مجموعه آموزش‌وپرورش هم اجاره داده می‌شود؟

تا زمانی که فرهنگیان متقاضی باشند در اولویت استفاده از خانه‌های معلم و مراکز رفاهی قرار دارند و اگر فرهنگیان متقاضی نبودند و ما نیز ظرفیت داشتیم از افراد دیگر پذیرش می‌کنیم البته این کار به درخواست رییس ستاد اسکان استان و اعلام ظرفیت‌های خالی از سوی آموزش‌وپرورش انجام می‌شود، هزینه برای سایر افراد که از مجموعه آموزش‌وپرورش نیستند 30 درصد بیشتر است اما حدود 90 درصد مسافران ما فرهنگیان شاغل و بازنشسته هستند.

تسنیم:  رصد ظرفیت خالی مراکز اسکان هر استان در ایام نوروز به چه صورت است؟

 کارگروه اسکان به صورت شبانه‌روزی از 25 اسفند تا 16 فروردین مشغول ارائه خدمات است و هر روز ساعت 10 صبح از استان‌های سراسر کشور ظرفیت و اتاق خالی را احصاء می‌کنیم به عنوان مثال سال گذشته در استان گیلان اعلام کردند 50 هزار مسافر بیشتر از ظرفیت وارد شده است بنابراین پس از بررسی در کارگروه مربوطه تصمیم گرفتیم علاوه بر ظرفیت خانه‌‌های معلم، اردوگاه‌ها، پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان و کلاس‌های ویژه، گروه "الف" و "ب"، کلاس‌های گروه "ج" را به صورت فوری در اختیار مسافران قرار دهیم.

هزینه‌کردن بخشی از درآمدها برای بازسازی مدارس

تسنیم: نحوه حسابرسی و نظارت بر درآمد به دست آمده در مراکز اسکان نوروزی به چه صورت است؟

با هدف شفافیت مالی، هیچ مبلغی به صورت نقدی دریافت نمی‌شود و در مراکز اسکان دستگاه پوز نصب است، مبالغ دریافتی به حساب دولت واریز می‌شود پس از آن به آموزش‌وپرورش برگشت داده می‌شود که بخشی از آن برای تعمیرات کلاس‌های درس و حامل‌های انرژی هزینه می‌شود و حتی در برخی مواقع باید هزینه‌ای هم روی آن بگذاریم تا مدرسه را به حالت اول برگردانیم!

تسنیم: آیا مراکز اسکان آموزش‌وپرورش در طول سال هم با هدف کسب درآمد به بخش‌های دیگر اجاره داده می‌شود؟

در طول سال در دو مقطع زمانی نوروز و تابستان شاهد پیک مسافرت‌ها هستیم اما در تعطیلات تابستان همه مسافران یک‌باره و به صورت فشرده سفر نمی‌کنند و مراکز رفاهی آموزش و پرورش می‌تواند اسکان آنها را پوشش دهد و به غیرفرهنگیان نیز ارائه خدمت می‌دهیم اما اقوام و وابستگان فرهنگیان در اولویت قرار دارند.

پایان/

برای عضویت در کانال فرهنگیان در تلگرام کلیک کنید

منبع خبراخبار فرهنگیان - تسنیم
اشتراک گذاري در:تلگرام کلوب فيس نما لينکداين گوگل پلاس توئيتر فيس بوک
ارسال نظر
عکس خوانده نمی شود
دسته بندی ها
تبلیغات متنی