قدرت الله گراوند در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی درباره مشکلات خانوادهها برای ثبتنام در مدارس نمونه دولتی اظهارکرد: از سال گذشته آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی در پایه هفتم حذف شد و براین اساس این مدارس باید دانشآموزانی را که در محدوده مدرسه تعریف میشوند حتماً ثبتنام کنند.
وی ادامه داد: اگر محل سکونت خانوادهای خارج از محدوده مدرسه نمونه دولتی تعریف میشود آنوقت برای ثبتنام اولویتهایی تعیین میشود از جمله کسب مقام در مسابقات علمی، فرهنگی، هنری و ورزشی یا خانواده فرهنگی بودن و هر فردی که بتواند امتیاز بالاتری را کسب کند، ثبتنام میشود و بررسی فرمهای ارزیابی هم بر عهده مناطق آموزشوپرورش است.
رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش شهر تهران در ادامه گفت: تا به امروز با تعدادی از مدارس نمونهدولتی که برای ثبتنام دانشآموزان در پایه هفتم شرایطی مانند مصاحبه تعیین کرده بودند برخورد و به آنها تذکرات لازم را دادیم.
گراوند در پاسخ به این پرسش که " برخی خانوادهها که در مجاورت مدرسه قرار دارند به دلیل محدودهبندی مدارس دچار مشکلاتی شده و موفق به ثبتنام نشدهاند، آیا محدودهبندی مدارس لازمالاجراست؟" عنوانکرد: براساس ماده 31 آیین نامه اجرایی مدارس، محدوده بندی مدارس معیاری برای ثبتنام است و پس از محدوده محل سکونت، محل اشتغال والدین یکی دیگر از اولویتها برای ثبتنام است. در برخی محدودهها ممکن است به دلیل تراکم جمعیت بالا و فضای آموزشیِ کم، نتوانیم پاسخگوی درخواست ثبتنامها در محدوده مدرسه باشیم و خانوادهها باید به مناطق آموزشوپرورش مراجعه کنند و در آنجا مشکلاتشان حل خواهد شد.
رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش شهر تهران در پاسخ به این پرسش که "چرا سطح کیفی مدارس دولتی را به هم نزدیک نمیکنید تا خانوادهها برای ثبتنام در مدرسه دولتی خاصی این همه اصرار نداشته باشند و علت این مسئله تفاوت مدارس در سطح کیفیت است" گفت: توانمندسازی نیروی انسانی مدارس از اولویتهای آموزش و پرورش است تا تفاوت میان مدارس دولتی به لحاظ سطح کیفی کاهش یابد البته اختلاف مدارس دولتی به لحاظ سطح کیفیت خیلی هم زیاد نیست و مدرسه محدوده محل زندگی مناسبترین انتخاب است.
پایان/