سایت کاریابی جویا کار

برای عضویت در کانال فرهنگیان در تلگرام کلیک کنید

پاسخ معاون وزیر به چرایی دریافت "فوق‌العاده مدیریت 9 میلیونی!"

دسته بندي: اخبار / اخبار فرهنگیان
2 مرداد

مجید قدمی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی در پاسخ به این پرسش که "برقراری فوق‌العاده مدیریت هیئت علمی آن هم به میزان 9 میلیون تومان برای معاون وزیر آموزش‌وپرورش از این جهت که پست معاون وزیر در آموزش‌وپرورش هیئت علمی نیست، چگونه قابل پذیرش است؟" گفت: مطابق تبصره 5 ماده 59 آیین نامه مربوط به اعضای هیئت علمی وزارت علوم، معیار محاسبه فوق‌العاده مدیریت به این شکل است که معاونین وزیر و کننده‌های مجلس 130 درصد رئیس دانشگاه تهران، وزرا 160 درصد، معاونین رئیس جمهور 180 درصد و رئیس جمهور 200 درصد رئیس دانشگاه تهران باید حق مدیریت دریافت کنند و به جایی که مأمور می‌شوند مبلغ در حکم آنها می‌آید و مقصد باید پرداخت کند؛ همچنین این افراد نمی‌توانند اضافه کار  دریافت کنند.

وی ادامه داد: ماده 79 همین آیین‌نامه، تعریف و مشخص نموده است زمانی که مقامات سیاسی که اعضای هیئت علمی هستند، مأمور می‌شوند، مأموریت آنها باید به چه شکلی انجام شود، حقوق آنها را مبدأ پرداخت کند یا مقصد البته حق مأموریت آنها را مبدأ یا مقصد می‌تواند پرداخت کند.

قدمی بیان‌کرد: هم اکنون فوق العاده مدیریت هیئت علمی بنده را چون از پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش به سازمان آموزش و پرورش استثنایی مأمور هستم، سازمان پژوهش پرداخت می‌کند.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی درباره اینکه چرا فوق‌العاده مدیریت شما 1.5 میلیون تومان بیشتر از رئیس دانشگاه تهران است، عنوان کرد: هر سال 10 درصد به رقم سال قبل اضافه می‌شود یعنی نامه‌ای داده‌اند که عدد تعیین نمی‌کند و هرسال 10 درصد به مبلغ سال قبل اضافه می‌شود.

قدمی درباره بحث بورسیه خود عنوان کرد: بنده بورسیه دستگاهی بودم و سال 68 در آزمون اعزام به خارج پذیرفته شدم براین اساس وزارت آموزش و پرورش موظف به تأمین هزینه‌ها بود، وزارت علوم و دانشگاه با این وزارتخانه هماهنگ کردند و چون کارمند سازمان پژوهش بودم از محل اعتبارات سازمان پول به دانشگاه تربیت معلم پرداخت شده است.

وی گفت: بنده برای رشته علوم تربیتی بورسیه شدم اما در داخل کشور آن را به رشته فلسفه تعلیم و تربیت تبدیل کردم. درباره بورسیه بنده وزارت آموزش و پرورش موظف به تأمین هزینه بود چون به عنوان بورسیه دستگاهی قبول شده بودم.

پایان/

برای عضویت در کانال فرهنگیان در تلگرام کلیک کنید

منبع خبراخبار فرهنگیان - تسنیم
اشتراک گذاري در:تلگرام کلوب فيس نما لينکداين گوگل پلاس توئيتر فيس بوک

برده غیر هیات علمی در 10/05/1398 - 21:17 نوشته:

مشکل از جایی پیش میاد که بعضی سازمانها، موسسات علمی و دانشگاهی و ... به صورت هیات امنایی اداره میشن. باید تمام هیات امناها تعطیل و همه ادارات و سازمانها و ... بر اساس قانون خدمات کشوری یکسان مدیریت شوند و تعیین حقوق و قوانین یکسان صورت گیرد. اینها به راحتی برای خودشون حکومت و دیکتاتوری راه اندختن. از جمله سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی که تعداد اندکی هیات علمی در مقابل تعداد زیادی غیر هیات علمی دارد و هیات امنا هم همه هیات علمیند و برای خودشون حکومتی راه انداختن و تمام قوانین رو در جهت رفاه هیات علمی ها تصویب میکنن. غیر هیات علمیها هم که برده هاشون به حساب میان و هیچکس هم نمیتونه بهشون اعتراض کنه. آخه وقتی 80 درصد یک سازمان غیر هیات علمین و 80 درصد زحمتا رو هم اینها میکشن چرا هیات امنا باید همه هیات علمی باشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///
ارسال نظر
عکس خوانده نمی شود
دسته بندی ها
تبلیغات متنی