خبرنگار اجتماعی ؛ همین چند وقت پیش بود که در ماجرای افزایش حقوق کارمندان دولت، به زعم آموزش و پرورشیها دانشجومعلمان از این قاعده مستثنی شدند و بعد از کش و قوس بسیار در نهایت بهارستانیها از مسیر قانونی، ناجی نومعلمان شدند هر چند که همچنان آموزش و پرورش از نبود اعتبار برای افزایش حقوق آنها صحبت میکند!
اوضاع بیپولی آموزش و پرورش و ناکارآمدی در اجرای وظایف ناشی از این درد مزمن، سفرهای اروپایی معاونان و برخی دیگر از این بریز و بپاشها را که کنار بگذریم همین دو گزاره آخر تناقضی در حرف و عمل مسئولان این وزارتخانه عیالوار را نشان میدهد که از طرفی دم از نبود اعتبار میزنند و از طرف دیگر برای کارکنان ستادیاش، هزینههای لاکچری میکند!
غافلگیری دانشجومعلمان و کاهش بیسروصدای حقوق!
در اثنای جنجال فیش حقوقی معاون آموزش استثنایی آموزش و پرورش، برخی دانشجومعلمان به کاهش ناگهانی حقوقشان اعتراض داشتند، آنها که بعد از شروط چندگانه پذیرش، قرار بر دریافت حقوق و استخدام رسمی به این دانشگاه آمدند.
یکی از این دانشجومعلمان که سال دوم رشته ادبیات است، به خبرنگار تسنیم گفت: این ماه بدون هیچ دلیل و اطلاعی حقوق ما را یک ملیون و 30 هزار تومان پرداخت کردند و این در حالی است که قرار شد که همه کارمندان دولت پایه حقوقشان یک میلیون و 580 هزار تومان باشد! و از گوشه و کنار شنیدیم که برای ما هم این روند از همین ماهی که حقوقمان را کم کردند اعمال میشود اما همان حقوق قبلی را هم کمتر از قبل به حسابمان واریز کردند.
ماجرای کم کردن حقوق دانشجومعلمان به اینجا ختم نمیشود و برخی دیگر از آنها مدعیاند که برای ترم تابستان در پردیسهای دیگر مهمان شده بودند و بعد از آن به جای 45 درصد، 55درصد از حقوقشان کاسته شده است!
فیش حقوقی یکی از دانشجومعلمان که نشان میدهد حداقل حقوق در تیر ماه برای آنها اعمال نشده است:
صدای دانشجومعلمان به گوش آموزش و پرورش نمیرسد
دانشجومعلمانی که اغلب آنها عطای تحصیل در دانشگاههای برند را به لقای تحصیل آیندهدار بخشیدهاند حالا در همین اوایل راه با بدقولی وزارتخانهای مواجه شدهاند که گویی با وجود شعار اهمیت به معلم رویکرد دیگری پیشه نموده است.
دانشجومعلمانی که صدای اعتراضشان به مسئولانشان نمیرسد تا از کمبودها و تبعیضها گلایه کنند، هرچند در بخش پشتیبانی، آموزش و پرورش تمایل چندانی به پاسخگویی ندارد و حتی وقتی خواستیم از کم شدن ناگهانی حقوق دانشجومعلمان بپرسیم، پاسخی دریافت نکردیم و باز هم سکوت سیاست اصلی حوزه ستادی وزارتخانه منجی تعلیم و تربیت شده است.
حسین خنیفر؛ رییس دانشگاه فرهنگیان هم در واکنش به کاهش حقوق دانشجومعلمان گفت: در تعیین حقوق و پرداخت آن دانشگاه هیچ نقشی ندارد و صرفاً وظایف آموزش آنها را عهدهدار هستیم و سایر مسائل را وزارتخانه عهدهدار است.
ترازوی عدالت آموزش و پرورش به کدام طرف سنگینی میکند؟
حالا فاصله عرش تا فرش پرداختها به کارکنان، معلمان زحمتکش و پرتعداد آموزش و پرورش، بهارستانیها را وارد بازی نموده است تا پاسخی روشن برای این اختلاف فاحش داشته باشند البته بعد از گذشت حدود یک هفته هنوز خبری از شفافسازی نیست.
حالا در میان کشمکش دولت و مجلس و ماجرای فیشهای حقوقی نجومی باید دید کفه سنگین ترازوی عدالت به سمت کدام طرف آرام میگیرد؟!
انتهای پیام/