بهگزارش از اراک، محمدمهدی زاهدی عصر امروز در جلسه مشترک مسئولان آموزش و پرورش استان مرکزی با اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات آموزش و پرورش در استانهای مختلف اظهار داشت: در این دوره و دوره قبل سفرهای استانی را داریم تا از نزدیک با نقاط قوت و چالشها و مشکلات مرتبط با کمیسیون قرار گیریم.
وی ادامه داد: این حضور سبب شده تا با یک تلفن مشکل جدی استانها حل شود یا اینکه در بودجه سالیانه نگاهی خاص داشته باشیم.
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: هدف ما این است که بعد از جلساتی که در استان تشکیل میشود در کمیسیون طی جلسهای با حضور مسئولین کشوری، مشکلات را مطرح کرده و در راستای حل آنها اقدامات مورد نیاز را انجام دهیم.
زاهدی بیان کرد: برخی موارد مثل آموزش دانشآموزان در کانکس موضوعی است که باید روی آن کارکرد زیرا در استان مرکزی بودن این موضوع شایسته نیست.
وی عنوان کرد: موضوع فرزندان اتباع بیگانه است، حدود 300 هزار نفر اتباع بیگانه وجود دارد که 200 هزارنفر آنها مجاز هستند که این تراکم بسیار عجیبی است.
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مذاکراتی با کمیسیون پناهندگان انجام شد که بعد از آن چند مدرسه ساخته شد، بنابراین در این مورد برای استان مرکزی میشود از آنها کمک گرفت تا بخش زیادی از مشکلات از این طریق حل شود.
زاهدی عنوان کرد: برخی مسائل مطرح شده مشکلات جدی کشور است، امسال 60 هزار نفر بازنشسته در آموزش و پرورش داریم و حدود 40 هزار نفر از سال قبل کم داریم، حداقل 100 هزارنفر کمبود معلم در اول سال تحصیلی داریم.
وی تصریح کرد: قبل از سال 91 قانونی تصویب کردیم تا افراد زیادی را استخدام کنیم و در این استخدامها سعی در آم داریم تا عدالتمحوری رعایت شود.
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از سال 92 تا 96 جفای بزرگی در حق آموزش و پرورش در دانشگاه فرهنگیان شد، تا سال 91 جمعیت ما در دانشگاه فرهنگیان حدود 30 هزار نفر بود که در سال 96 رسید به 3 هزار و 500 تا که این یک شوک از نظر تامین معلم به آموزش و پرورش وارد کرد که این موضوع درحال ترمیم است و خروجی آن برای سالهای آینده است.
پایان/ ت