خبرگزار تسنیم از یزد، اخبار تصادفات و حوادثی که در اثر رانندگی به وقوع میپیوندد، با وجودی که از تعدد بسیار بالایی برخوردار هستند و متاسفانه در کشور ما به خبری همیشگی تبدیل شده، اما همیشه با سوز و ناراحتی بسیاری روبرو هستند.
این سختی زمانی بیشتر میشود که یک طرف ماجرا کودکان، نوجوانان و یا جوانانی باشند که برای یک اردوی تفریحی، علمی و یا زیارتی سوار بر خودروی عمومی شدهاند اما به دلیل بیاحتیاطی راننده و یا خودروهای همراه با نقصهای فنی فراوان و یا جادههای نامناسب، جان خود را از دست میدهند.
درست دو روز قبل بود که اتوبوس دانشجویان دختر لارستانی در یزد دچار حریق شد و با وجودی که خوشبختانه کسی در این آتش سوزی دچار مشکل خاصی نشد، اما ناراحتی بسیاری به دنبال داشت که چرا باید اتوبوس حامل 40 نفر از جوانانی که آینده این کشور به دستان آنها رقم میخورد، این چنین ساده دچار مشکل و حریق شود.
این حادثه به خودی خود در یزد ناراحتکننده بود و اضافه شدن حادثهای دیگر آن هم برای چند دانشآموز در یزد بسیار دردناک و حزنآور است و باز این گلایه همیشگی را به ارمغان آورد که تا کی در کشور ما جوانان و نوجوانانمان باید طعمه این تصادفات باشند.
ماجرا از این قرار است که امروز مینیبوس حامل تعدادی از دانش آموزان شهرستان خاتم، با یک دستگاه پراید تصادف میکند که در این حادثه هشت نفر کشته و زخمی می شوند.
سید حسین طباطبایی مدیر روابط عمومی سازمان اورژانس یزد در ارتباط با این سانحه در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در یزد اظهار داشت: صبح امروز در ساعت هفت و یک دقیقه، مینی بوس حامل دانشآموزان شهرستان خاتم با یک دستگاه پراید تصادف کرد.
وی با اشاره به اینکه این تصادف در 30 کیلومتری محور خرانق به ساغر رخ داد عنوان کرد: متاسفانه دو سرنشین پراید در این تصادف در دم جان باختند و شش نفر هم دچار مصدومیت شدند.
مدیر روابط عمومی سازمان اورژانس یزد خاطرنشان کرد: پس از اعلام این حادثه به اورژانس نیروهای امدادی به محل اعزام شدند و 20 دقیقه پس از حادثه، بالگرد اورژانس یزد با حضور در محل، سه نفر از حادثه دیدگان را به بیمارستان شهید رهنمون یزد اعزام کردند.
طباطبایی ادامه داد: سه مصدوم دیگر این حادثه هم توسط آمبولانسهایی که به محل اعزام شده بودند، به بیمارستان منتقل شدند تا مراحل درمانی آنها پیگیری شود.
این روزها تعداد حوادثی که منجر به فوت تعدادی از هموطنانمان میشود متاسفانه به میزانی زیاد است که پوشش آن برای رسانهها امکانپذیر نیست و واقعیتی تلخ را رقم زده و آن اینکه حتی تصادفات هم برای درجه بندی ارزش خبر به تعداد کشتهها مرتبط است و اگر این ملاک برای درجهبندی خبر در نظر گرفته نشود، قطعا صفحات خبرگزاریها هر روز با تعداد بسیار بالای خبر مربوط به تصادفات روبرو میشود.
این واقعیت تلخ حاکی از آن است که متاسفانه در کشور ما هنوز آنچنان که باید و شاید به ارزش نیروی انسانی و ضرورت حفاظت از این ظرفیت بسیار بالا مورد توجه نیست و لازم است که مسئولان نسبت به رفع مشکلات کیفیت پایین خودروها و جادهها اقدامات لازم را به عمل آورند؛ با این وجود اما یک موضوع مهم در ارتباط با حوادث وجود دارد که هرآنچه جاده و خودرو کیفیت داشته باشد اما این موضوع بیکیفیت باشد، تاثیر بالایی نمیتواند داشته باشد.
در کنار کیفیت پایین خودروها و مشکلاتی که بعضا در جادههای کشور وجود دارد، فرهنگ بسیار پایین رانندگی در بین مردم موضوعی است که اگر اصلاح نشود، قطعا به هیچ عنوان نمیتوانیم شاهد کاهش محسوس تصادفات و تلفات حوادث رانندگی در جادهها باشیم.
پایان/ش