داوود محمدی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی ، درباره چرایی عدم تعیین تکلیف آئیننامه استخدامی معلمان حقالتدریس و آموزشیاران نهضت سواد آموزی اظهار کرد: مجلس برای تعیین تکلیف این گروه قانونی را مصوب کرد و پس از آن آئیننامه استخدام معلمان حقالتدریس با همراهی کنندگانی از وزارت آموزش و پرورش، سازمان اداری و استخدامی و دو نفر از کنندگان مجلس تنظیم و تأیید و به دولت ابلاغ شد.
وی ادامه داد: این آئیننامه در دولت به کمیسیون اجتماعی رفت تا مراحل بررسی را طی کند و در کمیته فرعی تصویب شد و حالا باید به صحن دولت بیاید اما با تعلل مواجه شده است. آئیننامه استخدام معلمان حق التدریس باید توسط دولت مصوب و برای اجرا به آموزشوپرورش ابلاغ شود و ما نسبت به تعلل معترضیم چرا که این معلمان باید برای اول مهر به کار گرفته شوند و انتظار این است دولت هرچه سریعتر تکلیف این آئیننامه را مشخص کند.
آموزشوپرورش هم پیگیر تعیین تکلیف آئیننامه استخدامی در دولت باشد
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: با توجه به مشکلات آموزش و پرورش به لحاظ بازنشستگی معلمان و کمبود نیرو، باید این وزارتخانه نیز پیگیری لازم را برای تعیین تکلیف آیین نامه استخدام معلمان حقالتدریس انجام دهد چرا که در غیر این صورت اول مهر برای اداره کلاسهای درس دچار مشکل میشوند.
محمدی درباره بودجه استخدام معلمان حقالتدریس عنوانکرد: وقتی ردیف استخدامی صادر میشود اعتبار لازم نیز تأمین میشود و دولت در مصوبه مربوطه اعتبار مورد نیاز را درنظر میگیرد البته هم اکنون دولت به لحاظ اعتبار با مشکلاتی مواجه است و نمیتوان فشار زیادی را تحمیل کرد.
وی عنوانکرد: طبق قانون مصوب مجلس معلمان حقالتدریس باید تا پایان برنامه ششم توسعه استخدام شوند.
تسنیم، اعتراض معلمان حقالتدریس نسبت به بلاتکلیفی وضعیت استخدامی مقابل وزارت آموزشوپرورش وارد دومین روز خود شد.
کنندگان این معلمان میگویند: چند سالی است که به صورت حقالتدریس در مدارس مشغول به کار هستند و آموزشوپرورش با استفاده از آنها کمبود معلم را جبران کرده و کلاسهای درس بدون معلم نمیماند اما حالا که قانون مجلس مصوب و دولت ملزم به استخدام شده است میخواهند 13 هزار نفر را استخدام کنند.
آنها با استناد به صحبتهای یکی از کنندگان مجلس میگویند که بودجهای معادل 450 میلیارد تومان برای استخدام معلمان حقالتدریس مصوب شده است اما برای امسال میخواهند فقط 13 هزار نفر را استخدام کنند که همه آنها از بین معلمان حقالتدریس نیستند یعنی بخشی از مشمولان آموزشیاران نهضت سوادآموزی هستند.
کنندگان این معلمان از نگرانی 32 هزار معلم حقالتدریس نسبت به وضعیت استخدامیشان و تعیین تکلیف نشدن آنها تا سال 1400 میگویند.
پایان/