سایت کاریابی جویا کار

مبانی نظری و پیشینه تحقیق فراتحلیل 72 صفحه

دسته بندي: مقالات
19 آبان
مدیریت

 مبانی نظری و پیشینه تحقیق فراتحلیل نمونه فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد روانشناسی می باشد. فرا تحلیل تحلیل آماری مجموعه بزرگی از یافته های پژوهشی به منظور یکپارچه سازی این یافته ها است.) گلاس (1976(، نقل از دلاور، 1389 ص 288) فراتحلیل یک شیوه آماری برای بررسی روند میزان تاثیرات مشاهده شده در یک سری از پژوهشهای کمی پیرامون یک مساله خاص است . واژه فراتحليل، ترجمه واژه مركب Meta analysis است كه جزء نخست آن يعني Meta به معناي: “ فرا ” و يا ” وراي ” مي باشد. “ واژه Meta ريشه يوناني دارد و به معناي Behindیا In back of ، است .فر ا تحليل به بررسي پژوهش هايي مي پردازد كه درباره موضوع خاص انجام شده اند. توضيح فوق درواقع تعريف لغوي واژه فرا تحليل است.

 

 براي آشنايي بيشتر با معناي اصطلاحي آ ن، به برخي از تعاريف متعددي كه براي اين واژه توسط پژوهشگران ارائه شده است اشاره مي شود.گلاس (1976، نقل از دلاور، 1389)   فرا تحلیل را تحلیل آماری مجموعه بزرگی از یافته های پژوهشی به منظور یکپارچه سازی این یافته ها تعریف کرده است. وی اولین بار این اصطلاح را در سال 1976 در سمت رئیس انجمن تحقیقات آموزشی آمریکا به کار برد. تفکر کلید اصلی فراتحلیل است و در این شیوه ،تفکر به طور آگاهانه در ترکیب پژوهش ها با استفاده از روش های آماری به کار برده می شود. (دلاور 1389)  

فرایند ترکیب آماری نتایج  پژوهش های مستقل و جداگانه برا ی رسیدن به نتایج کلی درباره حجم اندازه کاربندی یا همپراش، فرا تحلیل نامیده شده است. به بیان دیگر، این تکنیک خلاصه ای از پژو هش های پیشین است که برای مقایسه پیامدها در طول دامنه وسیعی از مطالعات، روش های کمی را به کار می برد(هومن، 1387 ص13). نتایج به دست آمده از فرا تحلیل به واقع بررسی یکپارچه یافته هایی است که نسبت به بررسی های روایتی دقیق تر هستند. تعبیر فرا تحلیل به عنوان بازنگری پیشینه پژوهشی، متعارف ترین و در عین حال رایج ترین تعبیر از آن است. فرا تحلیل رویکردی مدرن، چند سطحی، چند بعدی و در عین حال چند روشی است(دلاور وگنجی، 1391 ص 5به نقل ولف ، 1986). 

فهرست
«ادبیات  وپیشینه پژوهش»    10
فراتحلیل :    10
تعریف فرا تحلیل:    13
تاریخچه فرا تحلیل:    16
ضرورت فرا تحلیل :    18
فراتحلیل و مرورنظاممند:    20
فراتحلیل    22
مرور نظاممند    22
جدول1-2 فراتحلیل در مقایسه با مرور نظاممند و مرور روایتی  ( سنتی)    23
امتیازات فراتحلیل :    23
مراحل اجرای روش  فراتحلیل :    24
مدل های فراتحلیل:    30
روش های تلفیق احتمالات(ترکیب نتایج)    31
تشخیص متغیر های میانجی.    34
ارزشیابی نتایج فراتحلیل به منظور کاهش خطا:    36
استنباط آماری در فراتحلیل    40
مسائل و مشکلات فراتحلیل :    42
کارکردهای فراتحلیل  :  44
پیشینه پژوهش های خارجی:    47
پیشینه پژوهش های داخلی:    52
منابع :    56

قيمت فايل:33000 تومان
تعداد صفحات:72
تعداد اسلايدها:72
خريد فايل از سايت مرجع
دسته بندی ها
تبلیغات متنی