مهندسی نرم افزار
نمونه پروپوزال امنیت در رایانش ابری با عنوان بررسی، مقایسه و شبیه سازی راهکارهای امنیتی در رایانش ابری می باشد. ما جهت شبیه سازی راهکارهای امنیتی از نرم افزار NS2استفاده نموده ایم. این نرم افزار محیطی است برایشبیه سازی پروژه های شبکه محور که قابلیت و قدرت مانور فوق العاده ای را در اختیار کاربر قرار می دهد. برای نصب این نرم افزار ابتدا لازم است که سیستم عامل لینوکس را نصب و پس از آن NS2 را بر روی این سیستم عامل نصب کنیم.
روش شناسی تحقیق
1 مطالعه مباحث مربوط به امنیت در وب و رانش ابری
2 طرح مسئله
3 انتخاب یک مسئله خاص در بحث امنیت در ابر رایانشی و بررسی کامل و جامع آن
4 تحلیل مسئله بررسی شده
5 نتیجه گیری
برای تحقق اهداف فوق از کتب مرجع، بانک های اطلاعاتی آنلاین، اینترنت، مقالات و تجربیات اساتید محترم استفاده می شود.
محاسبات ابري كه شامل شبكه ها و سيستم هايی در مقياس بزرگ می باشند نگهداري تغييرات در منابع بصورت خودكار و بدون دخالت انسان بسيار مهم است، براي غلبه بر پيچيدگي بشکل پویا، سيستم هاي تشخيص و جلوگيري از نفوذ مي بايست قادر به مديريت خودش با حداقل دخالت انسان باشد كه نظارت و كنترل عناصر شبكه را بصورت بلادرنگ تسهيل مي كند.
با توجه به رشد حملات پيچيده غيرقابل پيش بيني براي سيستم ضروري است كه حملات جديد و مقاصد آسيب پذيري را براي انتخاب بهترين پاسخ مطابق با شدت خطر و استراتژي هاي پيشگيري مناسب تشخيص داده شود. سيستم مي بايست قابلیت يادگیری داشته باشد و قابليت تشخيص خود را در طول زمان براي پشتيباني از درك تمام يا بيشتر تشخيص با حداقل تعداد هشدار اشتباه را بهبود بخشد که اين نيز نيازمند یک طراحي کارآمد براي حفظ يك سطح عملكرد و امنيت مطلوب در زمان مشابه با كمترين منابع پردازشي است.
جلوگيري و تشخيص سريع يك فاكتور خيلي مهم براي سيستم هاي تشخيص و جلوگيري از نفوذ است از آنجا كه اين روي عملكرد كل سيستم براي تحويل QOS از پيش توافق شده تاثير مي گذارد. يك سيستم مبتني بر محاسبه ابر با مديران متعهد مي بايست براي جلوگيري از اتلاف وقت براي پاسخ اجرايي، دخالت انسان را به حداقل يا صفر برساند. اين مي بايست بصورت بلادرنگ كار كند و بصورت خودكار به فعاليت هاي مشكوك پاسخ ارائه كند که این خود باعث افزایش اين تحمل خطا و کاهش سربار شود. [1]
فهرست مطالب
چکیده1
فصل اول: مقدمه
1 1 تعریف3
1 1 1 رایانش ابری سیار3
1 1 2 سیستم های تشخیص نفوذ در ابر رایانشی5
1 1 3 امنیت در ابر رایانشی6
1 1 4 امضای دیجیتال7
1 2 روش شناسی تحقیق7
1 3 اهداف مشخص تحقيق7
1 4 دستاورد پروژه8
1 5 اهمیت و ضرورت انجام تحقيق9
1 5 1 حمله به بستهSOAP (Wrraping Attack) لایه پلتفرم به عنوان سرویس13
1 5 2 حمله از طریق كدهای مخرب(Malware Injection) لایه نرم افزار کاربردی14
1 5 3 حمله سیل آسا(Flooding Attack) لایه پلتفرم به عنوان سرویس15
1 5 4 سرقت اطلاعات (Data Stealing) لایه پلتفرم به عنوان سرویس15
1 6 جنبه جديد بودن و نوآوري در تحقيق16
روش تحقیق
3 1 ابزار مورد استفاده در شبیه سازی114
3 2 نصب NS 2 در لینوکسFedora114
فهرست منابع