حسابداری
دانلود پاورپوینت با موضوع بررسی پروتکل برداشت بین بانکی (IWP) در بانکداری راستین، در قالب ppt و در 18 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
تعریف بانکداری راستین
زیرسیستمهای IT بانکداری راستین
ناکارائی عملیات بانکی
بازرسی و کنترل عملیات بانکی
بزرگی مسئله مطالبات معوق
بزرگی مسئله چکهای برگشتی
پروتکل برداشت بینبانکی (IWP)
فرآیند عملیاتی پروتکل برداشت بینبانکی (IWP)
الگوریتم برداشت از حساب در پروتکل برداشت بینبانکی (IWP)
اولویت حسابها در الگوریتم برداشت از حساب مدیون
ارکان پروتکل برداشت بین بانکی (IWP)
یکپارچگی ارجاعی سامانه پروتکل برداشت بین بانکی (IWP) و سایر زیرسیستمهای بانکداری راستین
قسمتی از متن:
ارکان پروتکل برداشت بین بانکی (IWP) :
بدهکار یا متعهد: شخص حقیقی و یا حقوقی است که در جهت ادای دین، تعهد یا ضمانت تعهد، سندی را که مبین بدهی است به نفع طرف مقابل، بانک یا شخص ثالث صادر کرده است. بستانکار یا متعهدله: شخص ذینفع مستند طلب است . بانک اقدام کننده: بانک متعهدله و یا بانکی که مستند طلب از طریق بستانکار برای وصول به بانک ارائه میشود. اتاق پایاپای الکترونیکی (پایا) ACH: به منظور مکانیزه کردن فرآیند پرداختها و با حجم زیاد بین بانکی ایجاد شده است که تراکنشها در این سیستم با اجرای برنامهای در ساعت معین (معمولاً ساعت 24) تسویه میشوند. واحد IWP: در اتاق پایاپای الکترونیک (ACH) عهدهدار تسویه مستند طلب از حسابهای موجود متعهد در نظام بانکی کشور و ارسال الکترونیک گزارش روزانه دریافتی و پرداختی زیر نظر بانک مرکزی است. تسویه ناخالص آنی (ساتنا) RTGS: به منظور پرداخت و انتقال مبالغ بالا و یا حساس به زمان بدون توجه به مبلغ آن مورد استفاده قرار میگیرد. مالکیت و مدیریت این سامانه با بانک مرکزی میباشد. این سامانه یک سیستم انتقال وجوه غیرنقدی (اسنادی) است. سامانه برداشت بین بانکی (IWPS): عهدهدار کلیه فرآیندهای ثبت، انتقال و برداشت از حسابهای مدیون و متعهد در کلیه بانکها، احراز هویت متعهد بر اساس کد منحصر بفرد مشتری در نظام بانکی و صدور اعلامی برداشت به بانکها، گزارشهای مدیریتی براساس مبالغ برداشت، فرآیندهای تسویه، روئیت و مدیریت جریان کاری فرآیندها براساس پارامترهای قابل تعریف است.
توضیحات:
این فایل شامل پاورپوینتی با موضوع " بررسی پروتکل برداشت بین بانکی (IWP) در بانکداری راستین " می باشد که در حجم 18 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل تهیه شده است که می تواند توسط دانشجویان رشته های حسابداری، اقتصاد، مدیریت مالی و مجموعه مدیریت به عنوان ارائه کلاسی مورد استفاده قرار گیرد. پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.