روانشناسی و علوم تربیتی
دانلود و خرید پروتکل درمانی (پکیج آموزشی) برنامه آموزشی اثر بخشی روان درمانی حمایتی گروهی بر اميد به زندگي و سازگاري روانشناختي مادران کودکان سرطاني 12 هفته 2 ساعته
پکیج آموزشی مشاوره گروهی روان درمانی حمایتی
روان درماني به شيوه هايي گفته مي شود كه در آن مشكلات رواني و عاطفي از طريق بيان مشكلات به يك درمانگر و گفتگو با او درمان مي گردد. روان درمانگر به شناخت شما از خود و بهتر شدن توانايي مقابله تان كمك مي كند (پروچاسكا و جان نوركراس ، ترجمه سيد محمدي، 1383).
سابقه فرهنگي - تاريخي روان درماني
بقراط روان درماني علمي- تجربي را از پيش خبر داده بود. اين روش از اواسط قرن هيجده بطور مستمر در دنياي غرب مورد استفاده قرار داشته است. آنتوان مسمر نخستين کسي بود که روش درماني خود را استفاده علمي از خواب مصنوعي حيوان ناميد. با آن که نظريههاي او بياعتبار قلمداد شدند، روان درماني علمي- تجربي به شکل هيپنوتيزم ادامه يافت و بعد به لطف نبوغ فرويد از شهرتي همگاني برخوردار گرديد. در دهههاي اخير روان درماني علمي- تجربي با استفاده از نظريههاي پاولف و اسکنير و نظريههاي شناختي بيش از پيش گسترش يافته است (پروچاسكا و جان نوركراس، ترجمه سيد محمدي، 1383).
به منظور گرد آوري داده ها به بيمارستان فوق تخصصي دکتر شيخ مشهد مراجعه کرده و از 30 نفر از افراد مادران داراي کودکان سرطاني به منظور نمونه استفاده گرديد. از اين تعداد 15 نفري که تمايل براي شرکت در گروه درماني را داشتند در گروه آزمايش و 15 نفر ديگر در گروه گواه قرارگرفتند. پرسشنامه هاي پژوهش قبل از دوره رواندرماني حمايتي و پس از آن بر روي هر دو گروه گواه و آزمايش اجرا شد. بسته آموزش رواندرماني حمايتي شامل دوازده جلسه مي باشد. بنابراين دوره آموزشي 12 هفته طول انجاميد. مدت زمان هر جلسه 2 ساعت مي باشد.
خلاصه نمونه جلسات مشاوره گروهی روان درمانی حمایتی
اول آشنايي با رواندرماني حمايتي و اهميت آن. معرفي اعضا و اجراي پيش ازمون.
دوم آشنايي با اصول گروه، آشنايي بيشتر اعضا با هم و شنيد داستان سرطان فرزند هر يک از اعضا.
سوم آشنايي بيشتر اعضا با بيماري، روش هاي تشخيصي و درماني.
شرح کامل جلسات در فایل خریداری شده آمده است.
فهرست مطالب
1 چکيده 1
1.1 مقدمه 1
1.2 مباني نظري 2
1.3 روان درماني حمايتي گروهي 2
1.4 روان درماني چيست؟ 2
1.5 انواع روان درماني 3
1.6 روان درماني حمايتي 4
1.7 تعريف گروه درماني 13
1.8 عوامل حمايتي در روان درماني گروهي 15
1.9 جامعه آماري، نمونه و روش نمونه گيري 19
1.10 ابزارهاي پژوهش 20
1.11 روش اجراي پژوهش 21
2 ابزار هاي پژوهش 23
2.1 پرسشنامه سازگاري بل 23
2.2 پرسشنامه اميدواري اشنايدر 36