سایت کاریابی جویا کار

فصل دوم پایان نامه و پیشینه نظری انگیزه پیشرفت

دسته بندي: مقالات
15 دی
روانشناسی و علوم تربیتی

فصل دوم پایان نامه و پیشینه نظری انگیزه پیشرفت عنوان پژوهش حاضر است. سازه های انگیزش پیشرفت به آن دسته از رفتارهایی که با یادگیری و پیشرفت در ارتباط می باشند اطلاق می شود. انگیزش پیشرفت را بر اساس رویکردهای گوناگون تعریف نموده اند، بعضی از این رویکردها به انگیزش های مربوط به موفقیت، به طور عام می پردازند. یکی از آنها رویکرد هدف ها می باشد. رویکرد هدف ها بر اساس انگیزش های سازگارانه و ناسازگارانه پدید آمده است (ایمز، 1984) تحقیق ها در زمینه رویکرد هدف ها نشان داده است، کودکانی با توانایی های یکسان، هنگامی که با مشکلات یادگیری مواجه می شوند، که به نظر می رسد، توانایی آن ها محدود است و از اینکه تلاش های آن ها به موفقیت بیانجامد، ناامید می باشند.

این نحوه رفتار گاهی در غالب الگوی درماندگی آموخته شده تفسیر می شود که به نوعی ناسازگارانه است، زیرا در مقابل رسیدن کودکان به اهداف ارزشمند، مانع ایجاد می کند. در مقابل افراد دیگری هستند که مشکلات بر سر راه را، حل نشدنی دانسته و از آن ها ناراحت نمی شوند و حتی در وجود خود احساس لذت فائق آمدن بر چالش دارند، آن ها به تغییر دادن راهبردها با حداکثر تلاش توجه نموده و توان حل مسئله خود را تقویت می نمایند، در واقع، این واکنش ها را پاسخ هایی با جهت گیری تسلط می نامند (ایمز 1984، ترجمه سبحانی نژاد و عابدی، 1385).


مورفی (1947) " انگیزش را نشانه هایی از واقعیت می داند که بخشی از رفتار ارگانیزم بستگی به طبیعت و ساختار درونی آن دارد. " هب (1966) "مفهوم انگیزش را گرایش موجود زنده به ارائه فعالیت منظم می داند که از پایین ترین سطح خواب تا بالاترین سطح بیداری و فعالیت موجود زنده به ارائه فعالیت منظم می-داند که از پایین ترین سطح خواب تا بالاترین سطح بیداری و فعالیت موجود زنده تغییر می یابد، به طوری که نتیجه رفتار و نوع تحریک به طور متناوب بر ارگانیزم اثر می گذارد." اش (1953) "انگیزش را در برگیرنده مجموع عوامل هوشیار فعالیت روانی می داند که بر اساس آن اراده و رفتار ما شکل می گیرد." راپاپورت (1960) "انگیزش را نیروی اشتها آور درونی تلقی می کند." آلپورت (1970) "انگیزش را وضعیت درونی ارگانیزم تلقی می کند که رفتار و تفکر فرد ناشی از آن است" (خداپناهی، 1385،ص:16).


فهرست مطالب

تعریف نظری انگیزش پیشرفت تعریف عملیاتی انگیزش پیشرفت

فصل دوم: ادبیات و پیشینه تحقیق
مبانی نظری پژوهش
مفهوم انگیزش
دیدگاه های مطرح شده در مورد انگیزش
دیدگاه رفتاری
دیدگاه انسان گرایی
دیدگاه شناختی
مفهوم انگیزش پیشرفت
گرایش های انگیزش دی سی
انگیزش تسلط
رابطه میان نیاز به پیشرفت و عملکرد آن
پایداری در انجام تکالیف
خطرجویی
تکمیل تکالیف ناتمام
تفاوت های جنسیتی در انگیزش پیشرفت
انگیزش پیشرفت خود مختار در مقابل اجتماعی
انگیزش پیشرفت و سازندگی اجتماعی
خود اثربخشی و انگیزش پیشرفت
نظریه اسناد و انگیزش پیشرفت
نقد و ارزیابی
پیشینه تحقیق
منابع

قيمت فايل:25000 تومان
تعداد صفحات:37
تعداد اسلايدها:37
خريد فايل از سايت مرجع
دسته بندی ها
تبلیغات متنی